Στην ίδια τηλεοπτική στέγη με τον Τανιμανίδη ο Γιώργος Μαυρίδης; [βίντεο]

11/01/19 • 18:28 | UPD 11/01/19 • 18:28

Newsroom eleftherostypos.gr

Με το Beat Buzzer να έχει τελειώσει, ο Γιώργος Μαυρίδης αναζητά την επόμενη τηλεοπτική του κίνηση και γλυκοκοιτάζει προς ΣΚΑΪ μεριά.

Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν αρκετά περίεργα στη σχέση τους. Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης έπαψαν να είναι αχώριστο δίδυμο και οι δηλώσεις τους έδειχναν ότι η φιλία τους είχε χαλάσει. Τα πράγματα πλέον έχουν αλλάξει πολύ και για τους δύο, πήραν χωριστούς δρόμους, οι οποίοι δεν αποκλείεται να ενωθούν ξανά.

Όχι βέβαια σε κοινή εκπομπή. Αλλά σε κοινή τηλεοπτική στέγη. Σε μια στέγη μάλιστα που ο Σάκης έχει ισχυρό λόγο και είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του σταθμού. Ο ΣΚΑΪ έχει γίνει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο το καταφύγιο των προσώπων της ψυχαγωγίας που έχουν δυσαρεστηθεί από την στάση του καναλιού που ήταν πριν ή που αναζητούν μια πιο σταθερή και πιο επιτυχημένη στέγη.

Ο Γιώργος Μαυρίδης δεν μπορεί να το βρει αυτό στον ΑΝΤ1 σίγουρα. Έτσι, παρά το γεγονός ότι το κανάλι είχε πει πως θα του έχει πρότζεκτ για το δεύτερο μισό της σεζόν μετά το τέλος του Beat Buzzer και έχει τονίσει πως τον στηρίζει, οι φήμες λένε ότι ο Μαυρίδης μελετάει τις επιλογές του.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο και τη Φωλιά των ΚουΚου, ο Γιώργος έχει βολιδοσκοπηθεί από τον ΣΚΑΪ, που έχει ήδη έτοιμη εκπομπή για εκείνον και δεν αφορά ταξίδια ή κάτι σαν το Beat Buzzer.

Copy link
Powered by Social Snap