ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Μην χάσετε ρεπορτάζ και αποκαλύψεις στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου

28/12/18 • 19:23 | UPD 28/12/18 • 19:23

Newsroom eleftherostypos.gr

Με κεντρικό τίτλο «Οι Ανατροπές του 2019 σε Συντάξεις, Εφάπαξ, Φόρους και Κόκκινα Δάνεια», στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής θα διαβάσετε για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό με «ψαλίδι» σε κύριες και επικουρικές καθώς επίσης και για την ακριβότερη εξαγορά πλασματικών ετών.

Με αποκαλύψεις, ρεπορτάζ, αναλύσεις, συνεντεύξεις και αποκλειστικά δημοσιεύματα κυκλοφορεί ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, εκτάκτως αυτό το Σάββατο στις 29 Δεκεμβρίου.

Με κεντρικό τίτλο «Οι Ανατροπές του 2019 σε Συντάξεις, Εφάπαξ, Φόρους και Κόκκινα Δάνεια», στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής θα διαβάσετε για:

  • Τις αλλαγές στο ασφαλιστικό με «ψαλίδι» σε κύριες και επικουρικές καθώς επίσης και για την ακριβότερη εξαγορά πλασματικών ετών.
  • Τις μειώσεις από 18% έως 22,3% στο εφάπαξ για όσους συνταξιοδοτήθηκαν από το 2014 και μετά
  • Άνω-κάτω όλοι οι φόροι ακινήτων λόγω αντικειμενικών αξιών: Τι θα ισχύσει με τον ΕΝΦΙΑ
  • Ετήσιος προγραμματισμός για 30.000 πλειστηριασμούς: Τι μπορούν να κάνουν οι δανειολήπτες

Στον Ελεύθερο Τύπο αυτής της Κυριακής που κυκλοφορεί εκτάκτως αυτό το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου θα διαβάσετε για τις νέες διεκδικήσεις των αναδρομικών το 2019 από τις παράνομες μειώσεις.

Αλέξης Τσίπρας ή Κυριάκος Μητσοτάκης καταλληλότερος πρωθυπουργός; Στον Ελεύθερο Τύπο αυτής της Κυριακής θα διαβάσετε την ανάλυση των δημοσκοπήσεων για την πρόθεση ψήφου και την καταλληλότητα για την πρωθυπουργία στο ρεπορτάζ με τίτλο «Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις στην αφετηρία της εκλογικής μάχης».

Στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής θα διαβάσετε για τους συσχετισμούς δυνάμεων ενόψει των ευρωεκλογών στις οποίες οι λαϊκιστές και οι ακροδεξιοί πολιορκούν το ευρωκοινοβούλιο.

«Ο γιος μου είναι πολιτικός κρατούμενος του Μαδούρο», δηλώνει στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής η μητέρα του Αντώνη Βαθιώτη και απευθύνει δραματική έκκληση για την απελευθέρωση του γιου της.

Για τα πειράματα του Κώστα Γαβρόγλου στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, τους διορισμούς εκπαιδευτικών αλλά και τα ΤΕΙ θα διαβάσετε στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής που κυκλοφορεί εκτάκτως αυτό το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου.

Copy link
Powered by Social Snap