Παροδική η άνοδος της περασμένης βδομάδας

Nomads: Τηλεθέαση μια από τα ίδια και στο χθεσινό live

19/11/18 • 10:11 | UPD 19/11/18 • 10:13

Newsroom eleftherostypos.gr

Η άνθιση στην τηλεθέαση του Nomads από τους παίχτες του Survivor ήρθε μόνο για μια βδομάδα. Το ριάλιτι καθηλώθηκε ξανά στα μέτρια ως χαμηλά.

Ούτε με τις «πατερίτσες» του Survivor δε μπορεί να δει χαΐρι στην τηλεθέαση το Nomads, ακόμα κι αν έχει έναν πολύ χαμηλό ανταγωνισμό. Για άλλη μια Κυριακή το πανάκριβο live του ριάλιτι δεν κέρδισε το κοινό, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πρώτο σε αρκετές στιγμές της μετάδοσης του.

Είναι όμως διαφορετικό να βγαίνει πρώτο όταν η πρωτιά παίζεται στο 20-22% και πολύ διαφορετικό όταν αυτή πέφτει κάτω από το 16%. Το Bake Off Greece που προβάλλεται στο πρώτο δίωρο στον Alpha έχει πάψει από καιρό να αποτελεί ισχυρό ανταγωνισμό και το Nomads αδυνατεί να κάνει κάτι καλύτερο από τα κλασικά του ποσοστά.

Η άνθιση στην τηλεθέαση από τους παίχτες του Survivor ήρθε μόνο για μια βδομάδα. Πόσα να κάνουν κι αυτοί; Άλλωστε έχουν περάσει και δύο χρόνια σχεδόν από το πρώτο Survivor που ανέδειξε τους πιο δημοφιλείς. Πολύ φυσιολογικά λοιπόν το Nomads είδε το 15,4% στο γενικό σύνολο ενώ στο δυναμικό ήταν ακόμα πιο κάτω, στο 14,8%.

Αν σκεφτεί κάποιος ότι το κόστος κάθε επεισοδίου αυξήθηκε κι άλλο μετά την είσοδο των παιχτών του Survivor, μιλάμε για μια ολοένα και μεγαλύτερη αποτυχία στην επιλογή των ιθυνόντων του ΑΝΤ1.