Δεν κράτησε πολύ η αύρα του Survivor

Επιστροφή στα χαμηλά της τηλεθέασης για το Nomads

12/11/18 • 11:56 | UPD 12/11/18 • 12:41

Newsroom eleftherostypos.gr

Η αύρα των παιχτών του Survivor και ο τρόπος που μπήκαν στο παιχνίδι ήταν ο μόνος λόγος που τα νούμερα του Nomads αυξήθηκαν. Ο ΑΝΤ1 όμως θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να επιμηκύνει όσο μπορεί αυτή την αύρα που ήδη εξασθενεί.

Οι πρώτες τρεις μέρες παρουσίας των παιχτών του Survivor στο Nomads έφεραν «άνθιση». Από τα 13άρια το ριάλιτι άρχισε να βγαίνει στον αφρό και να σημειώνει 18 και 19% και στις δύο κατηγορίες κοινού, γενικό και δυναμικό. Μάλιστα, το βράδυ του Σαββάτου κατάφερε για πρώτη φορά να πάρει πρωτιά στην ώρα προβολής του, αφήνοντας δεύτερο το Στην Υγειά Μας.

Η αύρα των παιχτών του Survivor και ο τρόπος που μπήκαν στο παιχνίδι ήταν ο μόνος λόγος που τα νούμερα του Nomads αυξήθηκαν. Ο ΑΝΤ1 όμως θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να επιμηκύνει όσο μπορεί αυτή την αύρα. Με περισσότερες ίντριγκες, με περισσότερη μεγέθυνση των όσων συμβαίνουν από τον Ουγγαρέζο στο Πρωινό, γενικώς με τη γνωστή συνταγή του «κάνω το τόσο, άλλο τόσο».

Γιατί η αύρα των 8 παιχτών δε θα κρατήσει για πολύ. Ήδη από χθες, το επεισόδιο της αποχώρησης, η τηλεθέαση έπεσε απότομα σχεδόν τέσσερις μονάδες, με το 14,9% να είναι ακόμα πιο χαμηλό αν αναλογιστούμε ότι την Κυριακή ο ανταγωνισμός δεν είναι το ίδιο δυνατός.

Κι αν συνεχίσουν να χάνουν οι παίχτες του Survivor και να αποχωρούν, τότε θα τελειώσουν και τα δυνατά χαρτιά του ΑΝΤ1. Ευτυχώς, η Δήμητρα Αλεξανδράκη πείστηκε να συνεχίσει ύστερα από συνομιλία που είχε με τον σύντροφό της που την καθησύχασε.

Copy link
Powered by Social Snap