Χαράς ευαγγέλια στον Alpha

Σαρώνει η Ελεονώρα Μελέτη – Εντυπωσιακά νούμερα η χθεσινή εκπομπή

08/11/18 • 17:24 | UPD 08/11/18 • 17:24

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Ελεονώρα Μελέτη και η ομάδα της βρίσκουν κάθε φορά καλεσμένους που προκαλούν ενδιαφέρον και τους χειρίζονται με άρτιο δημοσιογραφικό τρόπο.

Φλέβα χρυσού χτύπησαν στον Alpha με την επιλογή τους να υπογράψουν το καλοκαίρι την Ελεονώρα Μελέτη και να της δώσουν τη late night ζώνη της Τρίτης και της Τετάρτης. Το αναφέρουμε αυτό όχι γιατί η Ελεονώρα είναι κάποια χθεσινή ή κάποια που δεν έχει ξανακάνει τέτοια νούμερα. Απλώς αρκετοί περίμεναν το πέρασμα της από το Epsilon και μετά στο Dancing να της έχουν κόψει την διάθεση για κάτι δυνατό τηλεοπτικά.

Τελικά συνέβη το αντίθετο. Η Ελεονώρα γέμισε με διάθεση και κίνητρο να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει ποιοτικά πράγματα στην τηλεόραση και να έχουν και ανταπόκριση. Γιατί και στο Epsilon έκανε καλή δουλειά, απλώς το κοινό του καναλιού δεν ήταν τόσο μεγάλο, αλλά ούτε και διατεθειμένο να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της.

Στον Alpha φαίνεται να βρίσκει την υγειά της και το Μετά Τα Μεσάνυχτα έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό στις ώρες προβολής του. Η Ελεονώρα Μελέτη και η ομάδα της βρίσκουν κάθε φορά καλεσμένους που προκαλούν ενδιαφέρον και τους χειρίζονται με άρτιο δημοσιογραφικό τρόπο.

Στη χθεσινή εκπομπή για παράδειγμα είδαμε τον αξιωματικό της ΕΛΑΣ που φιλήθηκε με τον σύντροφό του μπροστά στην ελληνική σημαία. Η συνέντευξη του ήταν ο βασικός λόγος που η εκπομπή της Ελεονώρας έκανε 21,6% στο γενικό σύνολο και 22,9 στο δυναμικό. Μάλιστα, στο 15-24 άγγιξε ως και το 48%.

Copy link
Powered by Social Snap