Έπιασαν τόπο οι ίντριγκες και... το Survivor!

Nomads: Σημάδια «ζωής» στην τηλεθέαση του χθεσινού επεισοδίου

05/11/18 • 18:22 | UPD 05/11/18 • 18:22

Newsroom eleftherostypos.gr

Κάτι οι ίντριγκες μεταξύ των παιχτών στα τελευταία επεισόδια, κάτι η ανακοίνωση για τους παίχτες του Survivor, το Nomads έχει έναν λόγο να χαμογελάσει κάπως.

Ήταν δεδομένο ότι από τη στιγμή που ανακοίνωσε ο ΑΝΤ1 ότι θα μπουν στο Nomads 8 παίχτες από τα δύο Survivor του ΣΚΑΪ, η τηλεθέαση θα έπαιρνε τα πάνω της. Μη φανταστείτε καμία κατακόρυφη άνοδο. Αλλά για αυτά τα άσχημα νούμερα που έκανε μέχρι χθες, ακόμα και οι 2 ποσοστιαίες μονάδες μοιάζουν με θαύμα και δίνουν αφορμή για ένα μειδίαμα έστω, στην παραγωγή.

Το επεισόδιο 16 που προβλήθηκε χθες βράδυ και κράτησε πάνω από τρεις ώρες κατάφερε να κρατήσει ένα σημαντικό κομμάτι του τηλεοπτικού κοινού από το εναπομείναν ποσοστό που αφήνει το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο. Το talent show του ΣΚΑΪ κάνει σταθερά 20-22% και στα ίδια νούμερα κινήθηκε και χθες. Το έτερο ανταγωνιστικό πρόγραμμα, το Bake Off Greece παρέμεινε κι αυτό στο 13,5%, επίσης πάνω κάτω στα επίπεδα του.

Το Nomads άφησε επιτέλους πίσω του τα 12αρια και 11αρια σε γενικό και δυναμικό κοινό. Το χθεσινό επεισόδιο σκαρφάλωσε στο 16% στο γενικό σύνολο και στο 16,8% στο δυναμικό.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι η είσοδος των παιχτών του Survivor ξεκίνησε ήδη να αποδίδει και θα φανεί από την Πέμπτη πόσο πιο ψηλά μπορούν να ανεβάσουν ένα προς το παρόν παταγωδώς αποτυχημένο ριάλιτι. Αν καταφέρουν να το πάνε στο 18-20%, τότε ο σκοπός θα έχει επιτευχθεί.