ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Μην χάσετε ρεπορτάζ και αποκαλύψεις στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, 4 Νοεμβρίου 2018

03/11/18 • 18:11 | UPD 03/11/18 • 18:28

Newsroom eleftherostypos.gr

Με αποκαλύψεις, ρεπορτάζ και αποκλειστικά θέματα κυκλοφορεί ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, την Κυριακή 04 Νοεμβρίου. 

Με κεντρικό τίτλο «Πως θα Γίνουν οι Αγωγές για τα Αναδρομικά» ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής παρουσιάζει βήμα-βήμα τις κινήσεις που πρέπει να κάνουν οι συνταξιούχοι για να διεκδικήσουν επιστροφές άνω των 10.000 ευρώ. Στο αποκλειστικό ρεπορτάζ θα διαβάσετε για:

  • Το κείμενο της δικαστικής διεκδίκησης που πρέπει να υποβάλλουν οι δικαιούχοι όλων των ταμείων
  • «Παράκαμψη» των εφέσεων με «σπάσιμο του συνόλου των αναδρομικών σε διεκδικούμενα ποσά κάτω των 3.000 ευρώ.

Μόνο στον Ελεύθερο Τύπο αυτής της Κυριακής θα δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες και θα διαβάσετε για τις βόμβες που έβαλε σε σπίτι δικαστικού η λεγόμενη «Greek Mafia» αλλά και για το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος της το οποίο θα εκτελούσε ο άνδρας που έπεσε θύμα επίθεσης στην Ακτή Κονδύλη στον Πειραιά.

Σε ακόμα ένα αποκλειστικό θέμα του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής, θα διαβάσετε για τη μήνυση για ψευδορκία που έχει υποβάλλει η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη σε βάρος του ιατροδικαστή που υπέγραψε την πραγματογνωμοσύνη, Κώστα Κούβαρη.

  • Save

Σε ρεπορτάζ με τίτλο: «Μύκονος ή… Λίβανος πίσω από την εκτέλεση του Μακρή» θα διαβάσετε για τη χλιδάτη ζωή και τον γάμο του «Αυστραλού» με την Βικτώρια Καρύδα.

Στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής θα διαβάσετε για το «παραμεσιτικό» κύκλωμα στις βίζες και τα ακίνητα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας με αφορμή την υπόθεση Παπαευαγγέλου και τις κομπίνες στις πωλήσεις.

Η πώληση της βίλας του Γιάννου στη Σύρο «έδειξε» τον λογαριασμό του ζεύγους Παπαντωνίου στην Ελβετία, αποκαλύπτει στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής ο διαχειριστής του ακινήτου.

Η κυβέρνηση ανεβάζει στροφές στη… βιομηχανία πολιτικών διώξεων τη στιγμή που τα μηνύματα των Θεσμών για τις συντάξεις δεν είναι καλά, όπως θα διαβάσετε στο ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής με τίτλο «Σκανδαλολογία για να ξεχαστεί η… οικονομία».

«Να σταματήσει η κατρακύλα της χώρας με το προσφυγικό» τονίζει στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

«Πυρετός» διαβουλεύσεων επικρατεί τις τελευταίες ώρες στους κόλπους της Ιεραρχίας μετά και την κατάθεση στη Βουλή της επίσημης πρότασης της κυβέρνησης για την αναθεώρηση του Συντάγματος και το σκέλος που αφορά στις σχέσεις Εκκλησίας-Πολιτείας, όπως θα διαβάσετε στο ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής με τίτλο «Casus belli για την εκκλησία η θρησκευτική ουδετερότητα».