Γκάφα ολκής στον Τροχό της Τύχης – Δεν έβρισκε κανείς τον πανεύκολο γρίφο

29/10/18 • 19:41 | UPD 29/10/18 • 19:41

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Τροχός της Τύχης μας έδωσε άλλη μια ευκαιρία να αναρωτηθούμε πόσο μπορεί να καταβάλλει το άγχος τη σκέψη όταν παίζεις σε τηλεπαιχνίδι. Γιατί η «κοτσάνα» που ακούστηκε στο σημερινό επεισόδιο δεν δικαιολογείται αλλιώς.

Δεν έχει τύχει ποτέ να βρεθούμε σε θέση παίχτη σε τηλεπαιχνίδι και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το άγχος που μπορεί να νιώθει κανείς κι αυτό να επηρεάζει την διαύγεια της σκέψης του, αλλά αυτό που συνέβη στο σημερινό επεισόδιο του Τροχού της Τύχης είναι από τις υπέρτατες γκάφες. Ο γρίφος είχε σχεδόν λυθεί και κανείς από τους 3 παίχτες δεν μπορούσε να τον βρει. 

«Μονή Αγίου Ιωάννη Θεολόγου στην Πάτμο». Αυτός ήταν ο γρίφος που είχε στον 4ο γύρο του σημερινού επεισοδίου ο Τροχός της Τύχης. Οι τρεις διαγωνιζόμενοι είχαν γυρίσει αρκετές φορές, είχαν τοποθετήσει σύμφωνα στον πίνακα, είχαν αγοράσει και φωνήεντα σε ένα σημείο που έμοιαζε να έχει αποκαλυφθεί ο γρίφος, αλλά όταν ήρθε η στιγμή για τον καθένα να το πει, όλοι απέτυχαν με διαφορετικό τρόπο.

«Μονή _γίο_ Ι__ννη Θ_ολόγο_ Στην Π_τμο». Αυτά τα γράμματα ήταν που έλειπαν. Κι ενώ είναι προφανές πως η τέταρτη λέξη είναι η γενική του Θεολόγου, δεν είχε κανείς ιδέα ότι ο μόνος Θεολόγος είναι ο Ιωάννης. Έτσι, είδαμε τον πρώτο παίχτη να μην προσπαθεί καν να τον λύσει και να χάνει τη σειρά του. Η δεύτερη παίκτρια ανακάλυψε τον Άγιο Ιξώννη και φυσικά έχασε. Η τρίτη, που ήξερε τον γρίφο, έκανε το λάθος να πει του Αγίου Ιωάννου κι ενώ η κατάληξη ήταν στον πίνακα. 

Σίγουρα είναι πιο εύκολο να βρεις από το σπίτι σου έναν απλό γρίφο, αλλά δε φανταζόμασταν ότι ο Τροχός της Τύχης προκαλεί άγχος ακόμα και στο πιο εμφανή.