ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Μην χάσετε ρεπορτάζ και αποκαλύψεις στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο 27 Οκτωβρίου

26/10/18 • 18:55 | UPD 26/10/18 • 18:55

Newsroom eleftherostypos.gr

Με αποκαλύψεις, ρεπορτάζ και αποκλειστικά θέματα κυκλοφορεί ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, εκτάκτως αυτό το Σάββατο 27 Οκτωβρίου.

Με κεντρικό τίτλο «Ο αριθμός εισακτέων θα καθορίζεται από τις σχολές», ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής αποκαλύπτει το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την Ανώτατη Εκπαίδευση. Από το «γαλάζιο στρατόπεδο» σχεδιάζουν την επαναφορά της βάσης εισαγωγής σε ΑΕΙ-ΤΕΙ χωρίς καμία αλλαγή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και να κατάργηση του νόμου για το άσυλο, δείχνοντας ουσιαστικά μηδενική ανοχή σε καταλήψεις και ανομία. Παράλληλα στον τρόπο δράσης για την μεταρρύθμιση της Παιδείας προβλέπεται εσωτερικό «erasmus» μεταξύ των σχολών, ελευθερία στη συγκρότηση μεταπτυχιακών και ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Αποκλειστικά στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής θα διαβάσετε για την αυτοψία στο Μάτι που διήρκησε 36 μέρες και καταρρίπτει το ενδεχόμενο η πυρκαγιά να προκλήθηκε από στύλο της ΔΕΗ αφού διαπιστώθηκε πως ο όλεθρος ξεκίνησε από κάψιμο κλαδιών.

  • Save

Στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής θα διαβάσετε για την απογοήτευση στην κυβέρνηση από τις δημοσκοπήσεις που ωθούν το Μέγαρο Μαξίμου στο να παίξει την… παράσταση «κάθαρση» όπως το 2012 και τις εισηγήσεις για κυβέρνηση μειοψηφίας χωρίς τον Πάνο Καμμένο.

Μοναδικές προσφορές με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής

Ο Γιάννος Παπαντωνίου αντιμετωπίζει μέχρι και 20 χρόνια φυλάκισης, όπως θα διαβάσετε στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής. Ο πρώην τσάρος των υπουργείων Οικονομικών και Άμυνας είναι πλέον έτοιμος για τις επόμενες κινήσεις του μετά από την προφυλάκισή του για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Στο ηφαίστειο της Σαντορίνης βρέθηκε ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής και αποκαλύπτει ότι οι επιστήμονες είναι θορυβημένοι και προειδοποιούν για ενδεχόμενη έκρηξη τη στιγμή που δεν υπάρχει κανένα απολύτως σχέδιο από την πολιτεία.

Μοναδικές προσφορές με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής

«Τσίπρας-Καμμένος παίζουν θέατρο… προσυνεννοημένο» λέει σε συνέντευξη της στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής η Σοφία Βούλτεψη.

Σιγή ασυρμάτου έχει επιβληθεί από την Πολιτεία για το πως και το πότε θα φτάσει το τρένο στην Πάτρα καθώς, όπως αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, έχουν κολλήσει τα έργα της σιδηροδρομικής γραμμής που θα ενώνει την πόλη με την Αθήνα.

«Ο αδίστακτος κερδοσκόπος που γκρεμίζει… οικονομίες και ποντάρει στο προσφυγικό» είναι ο 88χρονος Τζορτζ Σόρος. Στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής θα διαβάσετε για τα πολλά πρόσωπα του Τζορτζ Σόρος που στα 88 του χρόνια διχάζει οριζόντια την ανθρωπότητα.

  • Save

Ακόμα, στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής που θα βρείτε στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας θα πάρετε μαζί και το ανανεωμένο τηλεοπτικό περιοδικό TV Κους Κους.