Οικονομικό πρόβλημα στον ραδιοσταθμό Αθήνα « 9,84» – Προχώρησε σε απολύσεις

25/10/18 • 18:06 | UPD 25/10/18 • 18:06

Newsroom eleftherostypos.gr

Οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει ο ραδιοσταθμός « 9,84» του δήμου Αθηναίων. Όπως κατήγγειλε στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας , ο επικεφαλής της παράταξης « Ανοιχτή Πόλη» ,Ρήγας Αξελός , στη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ραδιοσταθμού.

Οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει ο ραδιοσταθμός « 9,84» του δήμου Αθηναίων. Όπως κατήγγειλε στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας , ο επικεφαλής της παράταξης « Ανοιχτή Πόλη» ,Ρήγας Αξελός , στη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ραδιοσταθμού αποφασίσθηκε η απόλυση τεσσάρων εργαζομένων , η μείωση των μισθών των εργαζομένων του έως και 50% για τρεις μήνες κ.α..

Απαντώντας η πρόεδρος του ραδιοσταθμού , Δήμητρα Σιδερή , δήλωσε ότι ο « 9.84» μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους θα έχει «ταμειακό και όχι λογιστικό έλλειμμα» της τάξεως των 150.000 ευρώ . Και το απέδωσε στην αύξηση φέτος των ασφαλιστικών εισφορών κ.α. Σ΄ότι αφορά τη μείωση των μισθών είπε ότι η πρόταση προβλέπει να είναι κλιμακωτή και η όποια χρηματική απώλεια τους τρεις αυτούς μήνες , θα αποδοθεί στους εργαζομένους εντός του 2019.