Αποχώρηση παίκτριας από το My Style Rocks – Δεν άντεξε τις κριτικές [βίντεο]

23/10/18 • 18:04 | UPD 23/10/18 • 18:04

Newsroom eleftherostypos.gr

Ήταν από τις κοπέλες που ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και είχε ακούσει αρκετά θετικά σχόλια από την τριάδα της κριτικής επιτροπής. Τον τελευταίο καιρό οι αρνητικές κριτικές της χάλασαν την ψυχολογία και την οδήγησαν στην αποχώρηση.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες το My Style Rocks έχει ανέβει αισθητά στα νούμερα τηλεθέασης και αυτό ίσως να οφείλεται στο γεγονός πως το παιχνίδι έγινε πιο σκληρό. Η κριτική επιτροπή έγινε πιο καυστική απέναντι στις επιλογές των παικτριών και δεν ήταν λίγες οι φορές που είδαμε να υπάρχει αντίδραση και να δημιουργείται ένταση. Αυτό το σκηνικό φαίνεται πως δεν άρεσε στην Τάμτα Μαστοράκη και αποχώρησε.

Η Τάμτα ήταν από τις κοπέλες που ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και είχε ακούσει αρκετά θετικά σχόλια από την τριάδα της κριτικής επιτροπής. Τον τελευταίο καιρό όμως τα πράγματα δεν πήγαιναν το ίδιο καλά. Αρνητικές κριτικές, μικροεντάσεις με τους κριτές, δική της κακή ψυχολογία, είχαν ως αποτέλεσμα να βάλει τα κλάματα είτε on camera είτε παρασκηνιακά.

Γι΄αυτό φαίνεται πως πήρε την απόφαση να αποχωρίσει οικειοθελώς από το My Style Rocks. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε την ανακοίνωση στην έναρξη της σημερινής εκπομπής, ευχαρίστησε την Τάμτα για τη συμμετοχή της και της ευχήθηκε καλή συνέχεια.

Μένει να δούμε αν την Παρασκευή θα υπάρξει τελικά μία αποχώρηση, αντί για τις δύο που προανήγγειλε στην εκπομπή της Δευτέρας η Σπυροπούλου.