ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Μην χάσετε ρεπορτάζ και αποκαλύψεις στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, 9 Σεπτεμβρίου 2018

08/09/18 • 15:47 | UPD 08/09/18 • 15:47

Newsroom eleftherostypos.gr

Με αποκαλύψεις, ρεπορτάζ και αποκλειστικά θέματα κυκλοφορεί ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, την Κυριακή 09 Σεπτεμβρίου. 

Με αποκαλύψεις, ρεπορτάζ και αποκλειστικά θέματα κυκλοφορεί ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, την Κυριακή 09 Σεπτεμβρίου. 

Με κεντρικό τίτλο «επικουρικές από 50 ευρώ με τον νόμο Κατρούγκαλου» κυκλοφορεί ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής και αναφέρεται σε μειώσεις-σοκ στις συντάξεις που ξεκινούν από 50 ευρώ και φτάνουν τα 200 ευρώ τον μήνα. Θα διαβάσετε για το πώς η κυβέρνηση παγίδεψε τους ασφαλισμένους με διπλό «κόφτη» αλλά και την κατάργηση των κατώτατων ορίων και θα δείτε τους αναλυτικούς πίνακες.

Στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής θα διαβάσετε επίσης τις υποσχέσεις της κυβέρνησης για παροχές αλλά μετά τις εκλογές. Τα σχέδια Τσίπρα-Τσακαλώτου «απλώνονται» στην τετραετία 2020-2023 και τελούν υπό την αίρεση των δανειστών και της… μη περικοπής των συντάξεων.

Μοναδικές προσφορές με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής

Ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ φιλοξενεί ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής και αφορά την απόφαση του συμβουλίου πλημμελειοδικών για την αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η εφημερίδα μας ο Φλώρος είχε αποφυλακισθεί μόνο με την βεβαίωση από το ΚΕΠΑ.

Θα διαβάστε επίσης για το φάντασμα της Ακροδεξιάς που στοιχειώνει ξανά την Γερμανία με πρώτο κόμμα να είναι το AFD που αγγίζει το 27% και αφήνει πίσω του το κόμμα της Μέρκελ.

Με ακόμα ένα αποκλειστικό δημοσίευμα κυκλοφορεί η εφημερίδα μας. Πρόκειται για την απόρρητη έκθεση της ΕΛΑΣ. για την εγκληματικότητα. Μέσα στην έκθεση θα διαβάσετε πως το 70% των ληστειών και κλοπών την τελευταία τριετία ανήκει στην μικροεγκληματικότητα αλλά για το «καμπανάκι» που κρούει η αστυνομία μέρα από την έκθεση.

Στην εφημερίδα μας θα διαβάσετε ακόμα για τα 40 χαράτσια που επέβαλε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βάζοντας στο στόχαστρο τα νοικοκυριά και τα χαμηλά εισοδήματα.

Μοναδικές προσφορές με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής

Στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής θα διαβάστε και την συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη η οποία αναφέρει μεταξύ άλλων πως «η συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να λειτουργήσει αποσταθεροποιητικά στα Βαλκάνια».

Ακόμα, στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής που θα βρείτε στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας θα πάρετε μαζί και το ανανεωμένο τηλεοπτικό περιοδικό TV Κους Κους.