Η κριτική επιτροπή ξεκίνησε ήδη το έργο της

Δείτε το trailer του My Style Rocks με τη Σπυροπούλου να «τα ακούει»

07/09/18 • 16:15 | UPD 07/09/18 • 16:32

Newsroom eleftherostypos.gr

Στο trailer που κυκλοφόρησε, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στέκεται μπροστά στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks και γίνεται αποδέκτης επικριτικών σχολίων για το στυλ της.

Πριν από ένα χρόνο ο ΣΚΑΪ και ο Ατζούν Ιλιτσαλί έφερναν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ένα υβρίδιο Shopping Star και Next Top Model, το My Style Rocks. Απ΄αυτό το σόου αναδείχτηκαν η Ιωάννα Τούνη και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Φέτος, το κανάλι ελπίζει να προκαλέσει ξανά τον ίδιο ντόρο με τις διαγωνιζόμενες κοπέλες και σαφώς με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Κωνσταντίνα μοιάζει να είναι πολύ πιο συμβατή με το κόνσεπτ του προγράμματος σε σχέση με την Ευαγγελία Αραβανή και σίγουρα η ανάμειξή της με τις κοπέλες και την κριτική επιτροπή θα προκαλέσει πολλές βιτριολικές στιγμές.

Στο trailer που κυκλοφόρησε, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στέκεται μπροστά στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks. Μπέτυ Μαγγίρα, Δημήτρης Αργυρόπουλος και Στέλιος Κουδουνάρης την κρίνουν για το στυλ της και βάζουν μπρος από τώρα για επικριτικά σχόλια και σκληρό βλέμμα για τη στιγμή που απέναντί τους θα βρεθεί κάποια από τις διαγωνιζόμενες κοπέλες.

Ορισμένες από τις οποίες δείχνουν από το trailer κιόλας ότι έχουν την προοπτική να βαδίσουν στα χνάρια των προκατόχων τους.

Τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει να προβάλλεται καθημερινά στις 16:00. Ας ελπίσουμε να μη γίνουμε για άλλη μια χρονιά μάρτυρες επιτυχίας τέτοιων προγραμμάτων.