Αλλάζει ώρα το «Καλημέρα Ελλάδα» – Τι λέει ο Γιώργος Παπαδάκης [βίντεο]

29/08/18 • 16:38 | UPD 29/08/18 • 16:40

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε στο πρωινό του ΑΝΤ1 στο πλαίσιο των γυρισμάτων για το trailer της νέας χρονιάς και αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό. Γι΄αυτό πάρθηκε απόφαση να ξεκινάει ακόμα πιο νωρίς το Καλημέρα Ελλάδα.

Ήταν στα σπάργανα της ιδιωτικής τηλεόρασης όταν ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε το πρώτο του βήμα στην θέση του παρουσιαστή του Καλημέρα Ελλάδα. 28 σεζόν αργότερα έχουν αλλάξει πάρα πολλά στην τηλεόραση, αλλά όχι αυτός. Όχι η εκπομπή. Παραμένει στις επάλξεις και ετοιμάζεται να διεκδικήσει την πρωτιά του πρωινού ενημερωτικού για ακόμα μία σεζόν.

Πολλές χρονιές υπήρχε ένας μεγάλος ανταγωνισμός. Και ο Γιώργος Παπαδάκης τα κατάφερνε και πάλι. Άλλες ο ανταγωνισμός αφορούσε εκείνον και κάποια άλλη εκπομπή. Πάλι έβγαινε νικητής. Φέτος το τοπίο δεν είναι τόσο ξεκάθαρο ακόμα, αλλά μόνο και μόνο η φήμη ότι μπορεί να βρεθεί απέναντί του ο Λιάγκας στο Epsilon ιντριγκάρει.

Ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε στο πρωινό του ΑΝΤ1 στο πλαίσιο των γυρισμάτων για το trailer της νέας χρονιάς και αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον ανταγωνισμό. Πιθανότατα να ξέρει κάτι παραπάνω. Γι΄αυτό κιόλας πάρθηκε απόφαση για να ξεκινάει ακόμα πιο νωρίς το Καλημέρα Ελλάδα.

«Θα προσπαθήσουμε φέτος να είναι η εκπομπή πολύ διαφορετική, όχι σε ότι αφορά το περιεχόμενό της, γιατί πρέπει να παρακολουθήσουμε την επικαιρότητα. Απλά δεν θα γίνουμε υποχείριο της καθημερινότητας και της επικαιρότητας. Θα ξεκινήσουμε 17 Σεπτεμβρίου στις 06:00 για δύο λόγους. Ο ένας λόγος είναι γιατί υπάρχει ανταγωνισμός, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Και ο δεύτερος είναι ότι η ζωή ξεκινάει νωρίς κι εμείς λέμε «καλημέρα» στην Ελλάδα. Είναι δυνατόν να το λέμε μια ώρα αργότερα;»

Στις δηλώσεις του ο παρουσιαστής στάθηκε και στα πρόσωπα που αναδείχθηκαν από την εκπομπή και διοχετεύτηκαν σε άλλα κανάλια ή ακόμα ακόμα έγιναν παρουσιαστές.

«Η Μπάγια Αντωνοπούλου έκανε εδώ τα πρώτα της βήματα. Ο Ντίνος Σιωμόπουλος έκανε εδώ τα πρώτα του τηλεοπτικά βήματα. Για μένα το Καλημέρα Ελλάδα είναι ένα φυτώριο. Πάνω από 30 άτομα που δουλεύουν στην ελληνική τηλεόραση, κάποιοι με δικές τους εκπομπές, ξεκίνησαν από εδώ.»