ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Μην χάσετε ρεπορτάζ και αποκαλύψεις στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, 19 Αυγούστου 2018

18/08/18 • 15:56 | UPD 18/08/18 • 23:00

Newsroom eleftherostypos.gr

Με αποκαλύψεις, ρεπορτάζ και αποκλειστικά θέματα κυκλοφορεί ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, την Κυριακή 19 Αυγούστου.

Με κεντρικό τίτλο «ο λογαριασμός που μένει από τα Μνημόνια Τσίπρα» κυκλοφορεί ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής και αναφέρει με αναλυτικά ρεπορτάζ  την επόμενη μέρα που ενώ η κυβέρνηση ετοιμάζεται για θριάμβους και εξόδους από τα μνημόνια οι πολίτες θα πληρώσουν τα βαριά μέτρα λιτότητας. Στα αναλυτικά ρεπορτάζ της εφημερίδας μας θα διαβάσετε για την μείωση των συνάξεων έως 18% από τον Δεκέμβριο αλλά και πως χάνονται 24 δισ. ευρώ φθηνού δανεισμού από τον ESM και το πρόγραμμα του QE.

Θα διαβάστε επίσης για το πως γύρισε «μπούμερανγκ» για το Μαξίμου το διάβημα Καρτερού κατά του Ελεύθερου Τύπου για τις αποκαλύψεις μας για τα μακάβρια sms  που εστάλησαν σε στελέχη και υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ για την τραγωδία στο Μάτι.

Μοναδικές προσφορές με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής

Στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής θα διαβάσετε επίσης τις δηλώσεις των υπουργών που επιβεβαιώνουν το περιεχόμενο του SMS που αποκάλυψε ο Ελεύθερος Τύπος.

Ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ φιλοξενεί ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής και αφορά την φονική πυρκαγιά στο Μάτι οπού σύμφωνα με τις μέχρι τώρα έρευνες υπάρχουν ενδείξεις παραποίησης στοιχείων της Πυροσβεστικής για την τραγωδία. Οι αντιφάσεις «καίνε» την Υπηρεσία καθώς όχημα που είχε υπηρεσία στο Ντράφι αλλά εστάλη στην Κινέτα εμφανίζεται να επέστρεψε στην Πεντέλη σε …12 λεπτά.

Επίσης στην εφημερίδα μας θα διαβάσετε  για το τι λένε οι επιστήμονες για περιοχές που «μοιάζουν» πολεοδομικά με το Μάτι Αττικής και αποτελούν κίνδυνο για τους πολίτες.

Μοναδικές προσφορές με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής

Στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής θα δείτε επίσης ένα αποκλειστικό θέμα που αφορά την συντριβή του στρατιωτικού ελικοπτέρου «Agusta Bell» το 2016 και την αποζημίωση του 1 εκατομμυρίου ευρώ που ζητούν οι γονείς του άτυχου συγκυβερνήτη που έχασε την ζωή του.

Ακόμα, στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής που θα βρείτε στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας θα πάρετε μαζί και το ανανεωμένο τηλεοπτικό περιοδικό TV Κους Κους.