ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Μην χάσετε ρεπορτάζ και αποκαλύψεις στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, 22 Ιουλίου 2018

21/07/18 • 15:57 | UPD 21/07/18 • 16:04

Newsroom eleftherostypos.gr

Με αποκαλύψεις, ρεπορτάζ και αποκλειστικά θέματα κυκλοφορεί ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, την Κυριακή 22 Ιουλίου.

Με αποκαλύψεις, ρεπορτάζ και αποκλειστικά θέματα κυκλοφορεί ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, την Κυριακή 22 Ιουλίου.

Με κεντρικό τίτλο «Η μεγάλη «σφαγή» των νέων συνταξιούχων»  ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής παρουσιάζει τις μειώσεις που έρχονται το επόμενο διάστημα με αναλυτικούς πίνακες και παραδείγματα για ΙΚΑ, Δημόσιο, ΟΑΕΕ.

Στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ θα διαβάσετε επίσης:

Για τον κυβερνητικό εμπαιγμό με τις μειώσεις στους παλιούς συνταξιούχους από τον νόμο Κατρούγκαλου

Περικοπές έως 20% για 140.000 ασφαλισμένους σε σύνταξη από τον Μάιο του 2016

Για το τσεκούρι στις συντάξεις χηρείας που αντιστοιχούν πλέον στο ένα τέταρτο της παλιάς μικτής σύνταξης.

Μοναδικές προσφορές με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, την Κυριακή 22 Ιουλίου

Όσον αφορά τα αποκλειστικά θέματα της εφημερίδας μας θα διαβάσετε: 

Την αποκάλυψη του «Ε.Τ.» για το πως το δημόσιο δίνει 3 εκατομμύρια ευρώ για πληροφοριακό σύστημα που θα γινόταν… τζάμπα.

Για τα νέα «επεισόδια στο σίριαλ» της Μυκόνου με τις επιχειρηματικές κόντρες και το πως έφτασαν στα δικαστήρια για τα αυθαίρετα της Ψαρού.

Ακόμη μια αποκλειστικότητα είναι και η αγωγή ύψους 1,4 δισεκατομμυρίων ευρώ κατά του «Mr Bitcoin» από Ρώσο επιχειρηματία στην κυπριακή δικαιοσύνη.

Στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής θα διαβάσετε επίσης για την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας που το τελευταίο διάστημα πάει από το κακό στο χειρότερο. Για τον «πάγο» που μπήκε στις σχέσεις με την Μόσχα αλλά και για τις «ψυχρές» σχέσεις του Αλέξη Τσίπρα με τον Νίκο Κοτζιά.

Επίσης θα διαβάσετε για τον Έλληνα πρωθυπουργός Αλέξη Τσίπρα που όταν ήταν αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε μήνυση κατά της ΕΛ.ΑΣ. για ακραία και εγκληματική βία. Ενώ επτά χρόνια μετά η Ηρώδου Αττικού είναι απροσπέλαστη και νεκρή ζώνη από την ισχυρή αστυνομική παρουσία.

Μοναδικές προσφορές με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, την Κυριακή 22 Ιουλίου

Στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής θα διαβάσετε επίσης για τα 7 αγκάθια στην φθινοπωρινή διαπραγμάτευση με την Τρόικα. Πρόκειται για για τα επιδόματα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, την επέκταση της προστασίας για την πρώτη κατοικία, το πάγωμα των ομαδικών απολύσεων και οι πωλήσεις των λιμανιών της Καβάλας και της Αλεξανδρούπολης.

Με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής που θα βρείτε στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας κυκλοφορεί εντελώς δωρεάν (και στις δύο εκδόσεις) το ειδικό τηλεοπτικό ένθετο TV Κους Κους με όλα τα νέα που αφορούν την Show Biz αλλά και το τηλεοπτικό τοπίο.

 

 

Copy link
Powered by Social Snap