ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Μην χάσετε ρεπορτάζ και αποκαλύψεις στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, 15 Ιουλίου 2018

14/07/18 • 17:54 | UPD 14/07/18 • 17:58

Newsroom eleftherostypos.gr

Με αποκαλύψεις, ρεπορτάζ και αποκλειστικά θέματα κυκλοφορεί ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, την Κυριακή 15 Ιουλίου.

Με αποκαλύψεις, ρεπορτάζ και αποκλειστικά θέματα κυκλοφορεί ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, την Κυριακή 15 Ιουλίου.

Με κεντρικό τίτλο Συντάξεις και Πρέσπες «καίνε» τον ΣΥΡΙΖΑ ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής αναλύει τον πανικό που επικρατεί στο Μαξίμου «διαβάζοντας» τις δημοσκοπίσεις στον δρόμο προς τις κάλπες.

Στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ θα διαβάσετε επίσης:

Για τον προεκλογικό ανασχηματισμό της κυβέρνησης

Για τον «εφιαλτικό» δρόμο του Αλέξη Τσίπα προς τις τριπλές κάλπες

Ενώ επίσης θα υπάρχει αναλυτικό ρεπορτάζ για τις 5 νέες περιφέρειες που μετακομίζουν οι βουλευτές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ  από την Β΄Αθηνών και την Αττική.

Μοναδικές προσφορές με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, την Κυριακή 15 Ιουλίου

Σε αποκλειστικότητα, θα διαβάσετε στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής για τα νέα στοιχεία για τις Offshoe και το νομικό γραφείο του Αρτεμίου αλλά και για την διαφημιστική εταιρεία που  ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2015 και έχει αποσπάσει πολλές δουλειές από τις ΔΕΚΟ.

Θα διαβάσετε επίσης μια ενδιαφέρουσα ανάλυση για το γεωπολιτικό παζλ στα Βαλκάνια με «παίκτες» τις ΗΠΑ και την Ρωσία.

Ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής ανοίγει τον φάκελο Bulling  με τις εξομολογήσεις δύο ανθρώπων και μιλούν αποκλειστικά στην εφημερίδα μας για το Bulling που δέχτηκαν στα μαθητικά τους χρόνια  με τις εξομολογήσεις τους να σοκάρουν.

Ακόμη μία αποκλειστική είδηση του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής είναι ο κήπος του Καταριανού πρέσβη στην Αθήνα που βγήκε σε πλειστηριασμό. Διαβάστε το πως και το γιατί στην έντυπη έκδοση που κυκλοφορεί την Κυριακή.

Μοναδικές προσφορές με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, την Κυριακή 15 Ιουλίου

Στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής μίλησε και ο 19χρονος αθλητής του τένις Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος μέσα από την αποκλειστική συνέντευξη του αναφέρει πως θέλει να κατακτήσει το Γουίμπλεντον.

Μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής ο Σωκράτης Φάμμελος τονίζει πως η Ελλάδα θα συμμετέχει στην παραγωγή ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Μαζί με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής κυκλοφορεί εντελώς δωρεάν και το ένθετο ΤV Κους Κους με oλα τα νέα από τα Media και το lifestyle.

 

Copy link
Powered by Social Snap