ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Μην χάσετε ρεπορτάζ και αποκαλύψεις στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, 8 Ιουλίου 2018

07/07/18 • 17:00 | UPD 07/07/18 • 17:03

Newsroom eleftherostypos.gr

Με αποκαλύψεις, ρεπορτάζ και αποκλειστικά θέματα κυκλοφορεί ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, την Κυριακή 8 Ιουλίου.

Με κεντρικό τίτλο «Τα δώρα του Μαξίμου στη διαπλοκή» ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής αποκαλύπτει τον χορό εκατομμυρίων με δημόσια έργα και χρυσές συμβάσεις. Στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ θα διαβάσετε:

  • Επεκτείνουν κατά δύο χρόνια τη σύμβαση της Αττικής Οδού με… μπόνους 100 εκατομμυρίων ευρώ
  • Ο ΔΕΔΔΗΕ στη Δικαιοσύνη με Καλογρίτσα για έργο 14 εκατομμυρίων ευρώ αφού θα άφηνε χωρίς ρεύμα τα νότια προάστια
  • Οι offshore του Αρτεμίου και η διαφημιστική με δουλειές… ΔΕΚΟ
  • Πώς οι Βρυξέλλες μπλόκαραν την… τζάμπα σύμβαση του Ελεύθέριος Βενιζέλος

Σε αποκλειστικότητα, θα διαβάσετε στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής για τη «φιλεργατική» κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που παραποίησε τη συλλογική σύμβαση εργασίας στην ΕΑΒ και τις καταγγελίες των εργαζομένων.

Η κυβέρνηση είναι σε δημοσκοπικό… πανικό όπως αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής που αναφέρεται στο θέατρο που παίζουν Τσίπρας-Καμμένος για το Σκοπιανό και τη μείωση των συντάξεων.

Μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής ο Μάκης Βορίδης τονίζει πως «ο Καμμένος έδωσε τη μακεδονική εθνικότητα για να μείνει λίγους ακόμα μήνες στην καρέκλα».

Στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής θα διαβάσετε και για τις εξελίξεις στο προσφυγικό, τα νέα επτά κέντρα κράτησης μεταναστών που φτιάχνουν στη Βόρεια Ελλάδα και το τεχνικό σχέδιο για τις επιστροφές από τη Γερμανία.

Στα διεθνή, η επέλαση των λαϊκιστών συνεχίζεται στην Ευρώπη και στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής θα διαβάσετε για την αρχή του τέλους της Άνγκελα Μέρκελ που έρχεται με τη συμμαχία των ακραίων Σαλβίνι, Κουρτς, Όρμπαν.

Ο αριστούχος της Ιατρικής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, Ευάγγελος Μιχέλης, μιλά στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής για την Κεφαλλονιά, τα επτά αδέρφια του, το ταξίδι που έκανε για να πάει σχολείο και τη δουλειά του στη ρεσεψιόν.