ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Μην χάσετε ρεπορτάζ και αποκαλύψεις στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, 01 Ιουλίου 2018

30/06/18 • 16:42 | UPD 30/06/18 • 19:47

Newsroom eleftherostypos.gr

Με αποκαλύψεις, ρεπορτάζ και αποκλειστικά θέματα κυκλοφορεί ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, την Κυριακή 01 Ιουλίου.

Με αποκαλύψεις, ρεπορτάζ και αποκλειστικά θέματα κυκλοφορεί ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, την Κυριακή 01 Ιουλίου.

Με κεντρικό τίτλο Αντίστροφή μέτρηση για Τσίπρα -Καμμένο» ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής αποκαλύπτει την τακτική Τσίπρα-Καμμένου που υπογράφουν τα πάντα και υπονομεύουν την επόμενη μέρα. Θα διαβάσετε για την εκλογική κατάρρευση της συγκυβέρνησης από το μνημόνιο διαρκείας, το Σκοπιανό, το Αλβανικό και το προσφυγικό.  Θα διαβάσετε επίσης για τα μέτρα που έρχονται αλλά και για τις υποχρεώσεις προς τον Ζόραν Ζάεφ, τον Έντι Ράμα και την Άγκελα Μέρκελ  που δημιουργούν αλυσιδωτές αντιδράσεις ενώ την ίδια στιγμή οι ΑΝΕΛ φυλλορροούν.

Την ίδια στιγμή θα διαβάστε το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη σε Βερολίνο και Βρυξέλλες για μείωση φόρων, για το «όχι» στο Σκοπιανό αλλά και το «όχι» στην επιστροφή προσφύγων στην Ελλάδα.

Ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής παρουσιάζει την έρευνα που έκανε στην περιοχή των Εξαρχείων και αποκαλύπτει πως οι ληστείες στο πρώτο 5μηνο του 2018 αυξήθηκαν κατά 88,1% στην περιοχή, ενώ είχαμε 97 επιθέσεις μπαχαλάκηδων σε μόλις 150 ημέρες.

Σε ακόμα ένα αποκλειστικό θέμα, ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής αποκαλύπτει το νέο επεισόδιο στο δικαστικό σίριαλ Ρουβά-Καφίρη και την αίτηση αναστολής της αναγκαστικής εκτέλεσης αλλά και την προκαταβολή 9000 ευρώ του διάσημου τραγουδιστή.

Θα διαβάσετε επίσης και για το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας αλλά και το «plan B»της εκκλησίας για διεκδίκηση της περιουσίας της από το κράτος.

Στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής θα διαβάστε ακόμα για τα «παιχνίδια» του Χρήστου Σπίρτζη και το ξαφνικό «πράσινο φως» που δόθηκε στον Χρήστο Καλογρίτσα για τον αυτοκινητόδρομο Πάτρας-Πύργου.

Επίσης θα διαβάσετε για τις φωτογραφικές διατάξεις, τα προσοντολόγια και τις παρεμβάσεις για την προώθηση ημέτερων σε επιτελικές και όχι μόνο θέσεις στο δημόσιο αλλά  για τις αστοχίες που εντοπίστηκαν σε 22 προκηρύξεις ανάγκασαν την κυβέρνηση να τις «τραβήξει» πίσω.

Ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής έχει συνέντευξη του αντιπρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη ο αναφέρετε στην υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών.

Τέλος, μην χάσετε το ένθετο KOUS KOUS  για να μάθετε ότι συμβαίνει στα Media και το Lifestyle