Ρεπορταζ και αποκλειστικοτητες αυτή την Κυριακή

Μην χάσετε ρεπορτάζ και αποκαλύψεις στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, 24 Ιουνίου 2018

23/06/18 • 20:03 | UPD 23/06/18 • 20:04

Με αποκαλύψεις, ρεπορτάζ και αποκλειστικά θέματα κυκλοφορεί ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, την Κυριακή 24 Ιουνίου.

Με κεντρικό τίτλο «Επιχείρηση καμένη γη» ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής αποκαλύπτει την τακτική Τσίπρα-Καμμένου που υπογράφουν τα πάντα και υπονομεύουν την επόμενη μέρα.

Στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ θα διαβάσετε για:

  • «Ματωμένα» πλεονάσματα 108,6% του ΑΕΠ έως το 2066 το «αντάλλαγμα» της απλής επιμήκυνσης χρέους
  • «Κλείδωσαν» οι περικοπές συντάξεων από τον Δεκέμβριο και η μείωση του αφορολόγητου από το 2020
  • Δημιούργησαν τετελεσμένα παραδίδοντας «μακεδονική» ταυτότητα και γλώσσα στα Σκόπια.
  • και τις εισηγήσεις που γίνονται στο Μαξίμου για εκλογικό σχεδιασμό με φόντο… πρόθυμους βουλευτές.

Σε αποκλειστικότητα ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής παρουσιάζει το εισαγγελικό πόρισμα που έδεσε τον Αρτέμη Σώρρα και τις «μπίζνες» που έκανε με θύματα τους οπαδούς του.

Πέντε δήμαρχοι απαντούν στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μέσα από τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής για τα Σκόπια και στέλνουν το μήνυμα πως «η Μακεδονία είναι μία, εδώ όπου ζούμε εμείς και τα παιδιά μας».

Σε ακόμα ένα θέμα αποκλειστικό, ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής αποκαλύπτει τις επιχειρηματικές κόντρες και τις δικαστικές διαμάχες στην ακριβότερη παραλία της Ελλάδας, την Ψαρού της Μυκόνου.

Ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής αποκαλύπτει τις στιγμές απόγνωσης που βιώνουν οι καταστηματάρχες του κέντρου της Αθήνας για το λαθρεμπόριο και τη διακίνηση ναρκωτικών δίπλα από το δημαρχείο.

Ο Κώστας Καραμανλής μιλά στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής και τονίζει πως Τσίπρας-Καμμένος «υπέγραψαν βαρύ εθνικό Μνημόνιο στο Σκοπιανό, έσκισαν την απόφαση του Βουκουρεστίου».

Ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής έκανε έρευνα για το μηχανογραφικό και προέκυψε πως περιζήτητοι στην αγορά εργασίας είναι απόφοιτοι σχολών με χαμηλές βάσεις. Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά στο αυριανό φύλλο, 23 Ιουνίου.

Οι τιμές ενοικίασης εξοχικών κατοικιών σε όλη την Ελλάδα φιλοξενούνται στις σελίδες του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής που αποκαλύπτει τις ευκαιρίες για όλα τα βαλάντια.