ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ

Μην χάσετε το νέο ET Magazine στο EleftherosTypos.gr! (23-24/06)

22/06/18 • 17:56 | UPD 22/06/18 • 17:56

Με έρευνες, αναδρομές και αφιερώματα κυκλοφορεί το νέο τεύχος του ET Magazine στο EleftherosTypos.gr.

Με έρευνες, αναδρομές και αφιερώματα κυκλοφορεί το νέο τεύχος του ET Magazine στο EleftherosTypos.gr.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, το τεύχος ET Magazine έχει αφιερώσει το εξώφυλλό του στην δράση του Ρουβίκωνα ο οποίος με τα χτυπήματά του προσπαθεί να στείλει το δικό του πολιτικό μήνυμα, την ώρα που απολαμβάνει μία αδικαιολόγητη ανοχή από την ελληνική Πολιτεία. Στο αφιέρωμα θα διαβάσετε και θα θυμηθείτε τις επιθέσεις του σε πρεσβείες, εταιρείες ακόμα και στην Βουλή.

Παράλληλα σε μία ιστορική αναδρομή θα «ταξιδέψουμε» μέχρι την Κύπρο για να θυμηθούμε τις τραγωδίες με τις δολοφονίες των Ισαάκ και Σολωμού από τους Τούρκους.

ET Magazine, όμως, χωρίς πολιτική δεν γίνεται. Γι αυτό και στο νέο τεύχος θα διαβάσετε για τις διαχρονικές σχέσεις Ελλάδας-Ρωσίας που ξεκινούν πολύ πριν από την ελληνική επανάσταση και φτάνουν μέχρι και σήμερα.

Την ίδια ώρα, με αφορμή την ημερολογιακή εκκίνηση του καλοκαιριού, θα διαβάσετε για το ελεύθερο κάμπινγκ στην Ελλάδα. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε όχι μόνο για να περάσετε καλά, αλλά και για να μην… έχετε μπλεξίματα με τον νόμο.

Ένα μεγάλο αφιέρωμα φιλοξενεί επίσης το ET Magazine στο EleftherosTypos.gr σχετικά με τις pop star των Βαλκανίων οι οποίες κατακτούν την ευρωπαϊκή μουσική σκηνή και φτάνουν μέχρι και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Κάθε Σαββατοκύριακο επίσης, το ET Magazine έχει και θέματα που δεν γνωρίζατε και αξίζει να μάθετε και να μοιραστείτε! Θα διαβάσετε, λοιπόν, για ένα εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης, το οποίος αναλύει δεδομένα και προχωρά σε προβλέψεις ακόμα και για το Μουντιάλ!

Τέλος, σε ένα ακόμα θέμα που δεν θα βρείτε εύκολα, το ET Magazine, αναφέρει τον «αγώνα» ενός ανθρώπου να βρει ένα νεαρό αγόρι που… έσπασε το ίντερνετ όταν αποφάσισε να κουρευτεί σαν τον πρώην προπονητή της Εθνικής Αγγλίας, Σβεν Γκόραν Έρικσον!

Καλό Σαββατοκύριακο!