Το νέο μουσικό talent show

Το Epsilon κάνει «πλιάτσικο» στον ΑΝΤ1 και για το La Banda

11/06/18 • 13:09 | UPD 11/06/18 • 13:09

Το νέο μουσικό talent show, το La Banda, θα έχει κι αυτό παρουσιάστρια που βρισκόταν πέρσι στο δυναμικό του ομίλου ANT1.

Η αλλαγή σελίδας στο Epsilon έφερε πολλά από τα πρόσωπα του καναλιού στην πόρτα της εξόδους. Έφερε και πολλά στην πόρτα της εισόδου. Αυτά που ετοιμάζονται να μπουν συνδέονται από το κοινό τους παρελθόν στον ΑΝΤ1. Το νέο μουσικό talent show, το La Banda, θα έχει κι αυτό παρουσιάστρια που βρισκόταν πέρσι στο δυναμικό του ομίλου.

Η παρουσία της Άλκηστης Μαραγκουδάκη στη θέση της διευθύντριας προγράμματος έχει τα πλεονεκτήματα της. Κανείς δεν μπορεί να της πει Όχι. Είναι ένα πρόσωπο που όλοι σέβονται και ακούνε ευλαβικά στα κανάλια. Η εμπειρία της μιλάει από μόνη της. Η κ. Μαραγκουδάκη θέλει να φτιάξει ένα πολύ νεανικό δυναμικό παρουσιαστών και εν γένει προσώπων για το κανάλι.

Μετά τη Μαντώ Γαστεράτου που ακούγεται ότι έχει κλείσει στο Epsilon, μετά την Ευαγγελία Αραβανή που επίσης φέρεται να έχει συμφωνήσει, ακούγεται ακόμα ένα άτομο. Ο λόγος για την Άννα-Μαρία Βέλλη που θα μονομαχήσει με την Αραβανή για τη θέση της παρουσιάστριας στο La Banda. Η Βέλλη βέβαια δεν εμφανίστηκε στο κανάλι, αλλά κάνει εκπομπή στον Ρυθμό.

Ως προς το La Banda, πρόκειται για ένα μουσικό παιχνίδι που στόχο έχει να αναδείξει συγκροτήματα της ποπ μουσικής. Στις χώρες της Λατινικής Αμερικής που έχει προβληθεί, έχει κάνει επιτυχία. Όπως ανέφεραν στο Πρωινό του ΑΝΤ1, έχει ήδη σχηματιστεί η κριτική επιτροπή. Ο Θοδωρής Μαραντίνης που έχει την προϋπηρεσία στο X-Factor του ΣΚΑΪ, ο Χρήστος Μάστορας που πέρασε από το Rising Star και είναι ούτως ή άλλως ένα πολύ δημοφιλές πρόσωπο, και η Ελένη Φουρέιρα με την αλλαγή επιπέδου που της προσέφερε η Eurovision, θα αναλάβουν να βρουν το καλύτερο boy band ή girl band.