Μην χάσετε ρεπορτάζ και αποκαλύψεις στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, 10 Ιουνίου 2018

09/06/18 • 18:19 | UPD 09/06/18 • 18:26

Με αποκαλύψεις, ρεπορτάζ και αποκλειστικά θέματα κυκλοφορεί ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, την Κυριακή 10 Ιουνίου.

Με αποκαλύψεις, ρεπορτάζ και αποκλειστικά θέματα κυκλοφορεί ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, την Κυριακή 10 Ιουνίου.

Πρωτοσέλιδος τίτλος στην εφημερίδα μας είναι το «μνημόνιο τέρας με αφαίμαξη 18,4 δισεκατομμύρια ευρώ»  και αναφέρεται στο νέο πολυνομοσχέδιο που ο Αλέξης Τσίπρας «ναρκοθετεί» την οικονομία και τα εισοδήματα της χώρας με το μεσοπρόθεσμο 2019-2022.  Στο βασικό θέμα θα διαβάσετε για τις μόνιμες μειώσεις άνω των 3 δισ. ευρώ στις συντάξεις,  για το χαράτσι 2 δισ. ευρώ από το 2020 μέσω του αφορολογήτου αλλά και το πως βάζουν ενέχυρο την δημόσια περιουσία ύψους 25 δισ. ευρώ μέσω του Υπερταμείου ενώ την ίδια στιγμή τα αντίμετρα που έβαλαν είναι «τζούφια» και γεμάτα υποσχέσεις για περιορισμένες ελαφρύνσεις και επιδόματα.

Επίσης στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, θα διαβάσετε και την αποκάλυψη της εφημερίδας μας για την σαφή προτροπή των δανειστών να «καλυφτούμε από την κινδύνους με προληπτική γραμμή» και την απόρριψη από το Μέγαρο Μαξίμου.

Μεταξύ άλλων, μην χάσετε το αποκλειστικό θέμα  που αφορά τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν στον τελικό κυπέλλου Ελλάδος πριν αλλά και μετά και φέρνει στο φως 4 δικογραφίες που αφορούν οπλισμένους χούλιγκαν με τσεκούρια και μολότοφ.

Επίσης στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, θα διαβάσετε την συνέντευξη του Γιώργου Μπαμπινιώτη για το Σκοπιανό και «προκαλεί δημόσια όσους ισχυρίζονται τα περί «μακεδονικής» γλώσσας στην διάσκεψη του 1977».

Από τα δημοσιεύματα που σίγουρα θα συζητηθούν  είναι και του καθηγητή του Χάρβαρντ Όθωνα Ηλιόπουλου ο οποίος αναφέρει πως «η εξατομικευμένη Ιατρική είναι το νέο όπλο κατά του καρκίνου».

Στον  Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής επίσης θα έχετε πλήρη γνώση για το Μουντιάλ της Ρωσίας ενώ μην χάσετε και το ειδικό ένθετο που κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα για τις «100 στιγμές του Μουντιάλ».

Τέλος, μην χάσετε το ένθετο KOUS KOUS  για να μάθετε ότι συμβαίνει στα Media και το Lifestyle