Δεύτερος λόγος για να μη βγαίνουμε έξω το Σάββατο

Ο Αντώνης Ρέμος ετοιμάζει το δικό του «Στην Υγειά Μας» στον Alpha

07/06/18 • 13:45 | UPD 07/06/18 • 13:45

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δε θα έπαιζε μόνος του τα βράδια του Σαββάτου για πολύ καιρό ακόμα. Ο Αντώνης Ρέμος ετοιμάζει τον ανταγωνισμό

Το μονοπώλιο δεν είναι καλό σε κανένα τομέα. Το απαγορεύει μέχρι και ο νόμος. Έτσι, ο Σπύρος Παπαδόπουλος δε θα μπορούσε να παίζει μόνος του τα βράδια του Σαββάτου για πολύ καιρό ακόμα. Ο Αντώνης Ρέμος ετοιμάζει τον ανταγωνισμό κι εμείς καθόμαστε αναπαυτικά στον καναπέ μας.

Σίγουρα σου έχει τύχει να συζητάς με τους φίλους σου που να πάτε Σάββατο βράδυ κι εσύ να τους λες «δεν μπορώ να βγω σήμερα, έχει Σπύρο Παπαδόπουλο στην τηλεόραση». Από ένα σημείο και μετά αυτή η δικαιολογία πέθανε και είτε σου τα έχωναν είτε αναγκαζόσουν να βγεις από το σπίτι. Γι΄αυτό να αρχίσεις ευχαριστίες στον Alpha που τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα σου δώσει ξανά αυτό το επιχείρημα.

Χθες το πρωί, ο Δήμος Βερύκιος είπε στο Happy Day ότι το κανάλι ετοιμάζει δυναμικό comeback μετά από μια πολύ μέτρια χρονιά. Σήμερα, η Κλεοπάτρα Πατλάκη επιβεβαίωσε με τα όσα είπε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 αυτό το μπάσιμο. Μέρος της επανόδου του Alpha είναι ο Αντώνης Ρέμος και μάλιστα με ένα πρόγραμμα που θα γεννήσει νέο ανταγωνισμό.

Μέχρι στιγμής γίνονται μόνο συζητήσεις και δεν υπάρχει κάτι βέβαιο. Αλλά ο Αντώνης Ρέμος φέρεται να πρότεινε στους ιθύνοντες του καναλιού ένα πρόγραμμα αντίστοιχο με το Στην Υγειά Μας. Στην ουσία θα είναι μια τηλεοπτική αποτύπωση αυτού που κάνει στον Μουσικό 98.6.

Copy link
Powered by Social Snap