ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Μην χάσετε ρεπορτάζ και αποκαλύψεις στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, 3 Ιουνίου 2018

02/06/18 • 18:12 | UPD 02/06/18 • 18:20

Με αποκαλύψεις, ρεπορτάζ και αποκλειστικά θέματα κυκλοφορεί ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, την Κυριακή 3 Ιουνίου. 

Με αποκαλύψεις, ρεπορτάζ και αποκλειστικά θέματα κυκλοφορεί ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, την Κυριακή 3 Ιουνίου. 

Πρωτοσέλιδος τίτλος στην εφημερίδας μας είναι το πως «μαγειρεύουν τον ΕΝΦΙΑ με φόντο τις κάλπες και το πως η κυβέρνηση φορτώνει στο 2019 την αύξηση έως 27,59% σε 86 «λαϊκές» περιοχές. Την ίδια στιγμή οι αντικειμενικές αξίες φέρνουν σημαντικές φοροεπιβαρύνσεις  για τιμές ζώνης από 600 έως και 1000 ευρώ το τ.μ..  Παράλληλα θα διαβάσετε στο κυβερνητικό ρεπορτάζ τα «παιχνίδια» του Αλέξη Τσίπρα και τις υποσχέσεις του Ζόραν Ζάεφ για το θέμα της ονομασίας των Σκοπιών.

Επίσης στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, θα διαβάσετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη μέρα, όπως τις μειώσεις φόρων με κοστολογημένο πρόγραμμα.

  • Save

Μεταξύ άλλων, μην χάσετε το αποκλειστικό θέμα  που αφορά το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας. Στο ρεπορτάζ, αποκαλύπτουμε πως τα κυλικεία μέσα στο ΥΕΝ λειτουργούν χωρίς ταμειακή μηχανή, δηλαδή χωρίς το νόμιμο και φορολογικό πλαίσιο.  Επίσης στα αποκλειστικά θέματα της εφημερίδας μας θα διαβάσετε την απόφαση του συμβουλίου εφετών και πως θα βρεθούν στο εδώλιο ακόμα 9 άτομα για την δολοφονία του 23χρονου Αμερικάνου τουρίστα στον Λαγανά, αλλά και για τις δικαστικές περιπέτειες του Μάρκου Σεφερλή για τον παιδότοπο «Σεφερλαντ»

Ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, «ταξιδεύει» μέχρι την Ιταλία και μας αναλύει την επόμενη μέρα από την πολιτική κρίση που ξέσπασε στην χώρα αλλά και το πως  το νέο «τύπου μνημόνιο» της Ιταλίας γκρέμισε το αφήγημα του Μεγάρου Μαξίμου.

Από τα δημοσιεύματα που σίγουρα θα συζητηθούν είναι αυτό που αφορά στην σοκαριστική βιογραφία του «Διστομίτη» Αργύρη Φουντούρη για το πως οι «οι στρατιώτες των Ες Ες πυροβολούν σαν λυσσασμένοι ότι κινείται».

Επίσης, άκρως ενδιαφέρουσα είναι η συνέντευξη του Γιώργου Πατούλη που αναφέρει πως ο «Κλεισθένης θα μετατρέψει τους δήμους σε υπηρεσίες του υπουργείου Εσωτερικών». Συνέντευξη στην εφημερίδα μας, έδωσε και ο Νίκος Δένδιας ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρει «ότι έχει γίνει πια… ανέκδοτο το ότι οι ΑΝΕΛ θα ρίξουν την κυβέρνηση».

Τέλος, μην χάσετε το ένθετο KOUS KOUS  για να μάθετε ότι συμβαίνει στα Media και το Lifestyle

  • Save

 

 

Copy link
Powered by Social Snap