ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μην χάσετε το τεύχος #25 του ET Magazine στο EleftherosTypos.gr

26/05/18 • 00:30 | UPD 01/02/19 • 14:55

Newsroom eleftherostypos.gr

Με έρευνες, αποκαλύψεις και ενδιαφέροντα θέματα επανέρχεται το ET Magazine στο EleftherosTypos.gr, αυτό το Σαββατοκύριακο.

Με έρευνες, αποκαλύψεις και ενδιαφέροντα θέματα επανέρχεται το ET Magazine στο EleftherosTypos.gr, αυτό το Σαββατοκύριακο.

Στο τεύχος #25 του ET Magazine θα διαβάσετε την έρευνα γύρω από τα περιστατικά πυροβολισμών στα αμερικανικά σχολεία. Ο τραγικός απολογισμός δείχνει πως οι νεκροί ξεπερνούν ετησίως αυτούς που σκοτώνονται ακόμα και στον αμερικανικό στρατό!

Παράλληλα, άλλη μία έρευνα που αξίζει να διαβάσετε, ενόψει Μουντιάλ, είναι, αυτή σχετικά με τα φαινόμενα χουλιγκανισμού στην Ευρώπη. Ένα ζήτημα που ξεφεύγει από τα στενά όρια του αθλητισμού και έρχεται σε επαφή με ποινικά ζητήματα αλλά και την βιομηχανία χούλιγκανς που έχει αναπτυχθεί στην Ρωσία τα τελευταία χρόνια και επεκτείνεται σε ολόκληρη την Ευρώπη χρόνο με τον χρόνο.

Την ίδια ώρα συζήτηση αναμένεται να προκαλέσει η συνέντευξη του προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Κώστα Δέρβου, ο οποίος μιλά στον διευθυντή του EleftherosTypos.gr, Γιώργο Μιχαηλίδη, σχολιάζοντας την επικαιρότητα, τα τεκταινόμενα, τις πολιτικές εξελίξεις αλλά και τις δράσεις της οργάνωσης της νεολαίας της ΝΔ που ξεφεύγουν από την πολιτική.

Μεταξύ άλλων, στο νέο τεύχος του ET Magazine στο EleftherosTypos.gr, κάνουμε μία ιστορική αναδρομή και γνωρίζουμε ένα πρόσωπο μεγάλης σημασίας που δύσκολα ακούμε το όνομά του. Ταξιδεύουμε στον προπροηγούμενο αιώνα και μαθαίνουμε για την ζωή του Παύλου Αργυριάδη, του Έλληνα ο οποίος είχε σημαίνουσα θέση στην Παρισινή Κομμούνα και τα επεισόδια που άλλαξαν την Γαλλία.

Την ίδια ώρα ξανά σε ένα… σκάλισμα της Ιστορίας, βλέπουμε το love story του Τζον Λένον και της Γιόκο Όνο που έγινε παγκοσμίως γνωστό για λόγους πέρα από την μουσική και την μόδα.

Κάθε τεύχος του ET Magazine στο EleftherosTypos.gr, δεν μπορεί να μην έχει και μία κινηματογραφική γεύση. Αυτήν την φορά, γνωρίζουμε –όπως πρέπει- fictional γυναικείους χαρακτήρες των κόμικ οι παρά το ότι δεν πληρούν τα καθιερωμένα πρότυπα ομορφιάς, οποίοι σαγηνεύουν άνδρες και fans από όλο τον πλανήτη!

Καλό Σαββατοκύριακο και καλό τριήμερο!