ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Διαβάστε στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, 20 Απριλίου 2018

19/05/18 • 18:21 | UPD 19/05/18 • 18:27

Με αποκαλύψεις, ρεπορτάζ, αναλύσεις, συνεντεύξεις και αποκλειστικά δημοσιεύματα κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 19 Απριλίου 2018 ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής.

Με αποκαλύψεις, ρεπορτάζ, αναλύσεις, συνεντεύξεις και αποκλειστικά δημοσιεύματα κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 20 Απριλίου 2018 ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής.

Η εφημερίδα κυκλοφορεί με βασικό τίτλο «Το ναυάγιο ΔΕΗ, ΟΑΣΑ, ΕΛΤΑ». Στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ θα διαβάσετε πως κατάρρευσαν οι ΔΕΚΟ στην τριετία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ:

  • Δραματική πτώση της μετοχής, αύξηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών και άρον άρον πώληση μονάδων της ΔΕΗ
  • Εκτροχιασμός… ζημιών στις δημόσιες συγκοινωνίες με μείωση τζίρου κατά 65 εκατομμύρια ευρώ σε σχέση με το 2014
  • Το 2014 ήταν η τελευταία χρονιά κερδοφορίας για τα ΕΛΤΑ που απέτυχαν στην απελευθερωμένη αγορά και αύξησαν το δανεισμό τους.

Ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής αποκαλύπτει τις ατζέντες που «καίνε» τη μαφία των αντικαρκινικών και αναβολικών. Στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ θα διαβάσετε για τη δράση του κυκλώματος και τα «υποκαταστήματα» που διατηρούσε.

Μόνο στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής θα διαβάσετε τη συνέντευξη της γενικής εισαγγελέως της Βενεζουέλας, Λουίζα Ορτέγκα, η οποία αποκαλύπτει πως «ο Μαδούρο εμπλέκεται στο ίδιο σκάνδαλο που οδήγησε στη φυλακή τον Λούλα».

Πωλούσαν κομποσκοίνια, εικόνες, αναμνηστικά χωρίς ταμειακή μηχανή στη Μονή Ταξιάρχη Λέσβου, όπως θα διαβάσετε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής. Οι αρχές έβαλαν λουκέτο στο υποτιθέμενο «μαγαζί» της Μονής.

Σε ακόμα ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ, ο Ελεύθερος Τύπος «μπήκε» στο φιλανθρωπικό γκαλά του Λονδίνου όπου οι Έλληνες πλήρωσαν 5.000 ευρώ εισιτήριο και συμμετείχαν σε δημοπρασία. Στο γκαλά τραγούδησε για τους Έλληνες κατοίκους Λονδίνου η Άννα Βίσση.

Αυτή την Κυριακή ο Ελεύθερος Τύπος κυκλοφορεί με ειδικό αφιέρωμα για τα 35 χρόνια της έκδοσης. Πολιτικοί, ιεράρχες, καλλιτέχνες και αθλητές δίνουν ευχές στην εφημερίδα που κλείνει 35 χρόνια κυκλοφορίας και αποκαλύψεων. Στο αφιέρωμα θα δείτε όλα τα εξώφυλλα που έγραψαν ιστορία και θα διαβάσετε επίσης τα κείμενα των συντακτών για το Μέσο.