Αποκαλύψεις, ρεπορτάζ, αναλύσεις

Διαβάστε στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, 18 Μαρτίου 2018

17/03/18 • 15:29 | UPD 17/03/18 • 18:13

Με αποκαλύψεις, ρεπορτάζ, αναλύσεις, συνεντεύξεις και αποκλειστικά δημοσιεύματα κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής.

Με αποκαλύψεις, ρεπορτάζ, αναλύσεις, συνεντεύξεις και αποκλειστικά δημοσιεύματα κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής.

Πρώτο θέμα της εφημερίδας είναι οι ενδοκυβερνητικές κόντρες μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ. με την απόσταση των δύο κομμάτων να μεγαλώνει και με τον Πάνο Καμμένο να εξακολουθεί να διαφοροποιείται από την επίσημη γραμμή σε κρίσιμα θέματα, όπως είναι το Μακεδονικό, αλλά και η κράτηση των δύο στρατιωτικών στην Αδριανούπολη. Στο Μέγαρο Μαξίμου επικρατεί αμηχανία, καθώς ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δείχνει να έχει χάσει πλέον την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ η αδυναμία διαχείρισης των ανοιχτών ζητημάτων προκαλεί αντιπαραθέσεις ακόμη και εντός του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ισχυρή Ομογένεια ψήφισε Κυριάκο Μητσοτάκη και αυτό φαίνεται και από την στήριξη που είχε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στις ΗΠΑ και αναφέρει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο εκδότης του «Εθνικού Κήρυκα» Αντώνης Διαμαντάρης που είχε αναλάβει το συντονισμό της εκδήλωσης πήρε τον λόγο και ανέφερε πως : «η Ομογένεια απόψε ψηφίζει και ψηφίζει Κυριάκο Μητσοτάκη. Αυτή, η μεγαλύτερη εκδήλωση που έχει γίνει ποτέ από την Ομογένεια, είναι η έμπρακτη απόδειξη της εμπιστοσύνης και της υποστήριξης με την οποία η Ομογένεια περιβάλλει τον Κυριάκο».

Την ίδια στιγμή θα διαβάσετε στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής και για τους  εθνικιστικούς τόνους που ανεβαίνουν  στα Βαλκάνια, ενώ το πρόβλημα του ονοματολογικού με τα Σκόπια μπαίνει σε νέα ουσιαστική φάση. Οι ασυνήθιστες -τα τελευταία χρόνια- ακραίες εθνικιστικές εξάρσεις στη Βουλγαρία, η κυβέρνηση της οποίας, όμως, αν δεν τις σιγοντάρει, κάνει τα στραβά μάτια στα αλυτρωτικά μνημεία και τις γιγαντοαφίσες με το χάρτη της «Μεγάλης Βουλγαρίας» που ξεφυτρώνουν σε διάφορες πόλεις της γείτονος προκαλούν εντύπωση ενώ την ίδια στιγμή χάρτης περιλαμβάνει, εκτός από τη Βόρεια Ελλάδα (Μακεδονία), τα Σκόπια, τμήμα της Σερβίας και της Ρουμανίας . Κι όλα αυτά τη στιγμή που η Βουλγαρία έχει αυτή την περίοδο την προεδρία της Ε.Ε.

Στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής θα διαβάσετε και πως «εκτροχιάστηκαν» τα δρομολόγια του Μετρό καθώς σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής από τους 67 συρμούς βρίσκονται εκτός λειτουργίας οι 22. . Τροχοί συρμών, οι οποίοι είναι κυριολεκτικά λιωμένοι, χαλασμένα φρένα και πυροσβεστήρες που έχουν λήξει εδώ και πέντε χρόνια (!) είναι μερικά από αυτά που προσπαθεί να κρύψει κάτω από το… χαλί η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ και φέρνει στο φως ο Ελεύθερος Τύπος με φωτογραφίες ντοκουμέντα.

Το ποσό των 60.000 ευρώ θα πληρώσουν ως αποζημίωση, πασίγνωστος πλαστικός χειρουργός και γνωστή κλινική  για 4 αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις που παραμόρφωσαν το στήθος μιας 52χρονης σήμερα γυναίκας όπως αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής. «Η παραμόρφωση που υπέστη το σώμα της επηρεάζει και επιδρά δυσμενώς στο κοινωνικό της μέλλον, αφού ήταν 41 ετών κατά το χρόνο των επεμβάσεων, άγαμη και χωρίς τέκνα και της δημιουργήθηκαν αισθήματα μειονεξίας και απομόνωσης, ενώ περιορίστηκαν σημαντικά οι δυνατότητες ευρέσεως συντρόφου και δημιουργίας οικογένειας», το σκεπτικό των δικαστών και η ετυμηγορία τους δημιουργεί νομολογία, αφού τόσο στον πρώτο όσο και στο δεύτερο βαθμό αναγνωρίζεται «συνευθύνη» και του ιατρικού ιδρύματος.

Ακόμα ένα αποκλειστικό θέμα της εφημερίδας είναι  και το ακίνητο του Λάκη Γαβαλά στο Θησείο, που χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν ως outlet της «.LAK», μεταμορφώθηκε σε κατάλυμα υψηλής αισθητικής και είναι στις πρώτες επιλογές Ελλήνων και ξένων ταξιδιωτών. Θα δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες από το εντυπωσιακό και χλιδάτο Airbnb που βλέπει για πρώτη φορά το φως δημοσιότητας.

Τέλος μαζί με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής κυκλοφορεί εντελών δωρεάν και το ανανεωμένο τηλεοπτικό περιοδικό TV Kους Κους! Σε αυτό το τεύχος θα διαβάσετε μεταξύ των άλλων όλα τα νέα του Survivor και συνέντευξη της Χριστίνας Λαμπίρη αλλά και να διαβάσετε τα πάντα γύρω από την τηλεόραση.