εκτάκτως το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου

Διαβάστε στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, εκτάκτως το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

16/02/18 • 19:47 | UPD 16/02/18 • 19:51

Με αποκαλύψεις, ρεπορτάζ, αναλύσεις, συνεντεύξεις και αποκλειστικά δημοσιεύματα κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο 17  Φεβρουαρίου 2018 ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής.

Πρώτο θέμα της εφημερίδας είναι ένας αναλυτικός οδηγός για τους δανειολήπτες προκειμένου να ρυθμίσουν  τα «κόκκινα» δάνεια τους, μέσα από την τελευταία ευκαιρία που τους δίνεται και έτσι να γλυτώσουν το σπίτί τους από πλειστηριασμό.

Στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής θα διαβάσετε ανάλυση για τις κινήσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και γιατί από το γκριζάρισμα των ζωνών στο Αιγαίο, επιλέγει πλέον μια πιο επιθετική στάση ταυτίζοντας την Ελλάδα με τους Κούρδους της Συρίας οι οποίοι ήδη δέχονται τα πυρά του τουρκικού στρατού.

Μόνο στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής θα διαβάσετε για τον«πόλεμο» μεταναστών και λιμενικών στο λιμάνι της Πάτρας και θα δείτε φωτογραφίες ντοκουμέντα από τις προσπάθειες τους να μπουν μέσα σε νταλίκες και να κατευθυνθούν στην Ιταλία. Ήδη από τον Αύγουστο τουλάχιστον τρία περιστατικά επιθέσεων μεταναστών σε βάρος στελεχών του Λιμενικού Σώματος έχουν καταγραφεί από το Λιμεναρχείο Πάτρας, με την τελευταία συμπλοκή να καταλήγει με έναν λιμενικό στο νοσοκομείο με θλαστικά τραύματα με την εφημερίδα να παρουσιάζει φωτογραφικά ντοκουμέντα από τις εφόδους.

Την ίδια στιγμή «βράζει» η πολιτική σκηνή. Στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής θα διαβάσετε για θα στοιχεία της στρατηγικής που ακολούθησε η κυβέρνηση το 2015 (δημιουργία κλίματος πόλωσης και διχασμού, σκανδαλολογία, επιθέσεις στα ΜΜΕ) με «εισαγόμενες» μεθόδους από τη Βενεζουέλα και την πορεία που αναμένεται να ακολουθήσει ο Αλέξης Τσίπρας μέχρι τις κάλπες.

Ακόμα στην εφημερίδα θα διαβάσετε τις συνεντεύξεις του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Δένδια.

Ακόμη θα διαβάσετε το αποκλειστικό θέμα με το «συμβόλαιο»… εκφοβισμού για λογαριασμό της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» που είχε εκτελέσει,  ο 33χρονος Αλβανός βαρυποινίτης Φάμπιο Ντούσκο, μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, μαχαιρώνοντας ένα Ρουμάνο κρατούμενο.

Επίσης η έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου, φιλοξενεί συνέντευξη του υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαδημητρίου ο οποίος προαναγγείλει την ίδρυση Αναπτυξιακής Τράπεζας την Άνοιξη και δύο νομοθετικές παρεμβάσεις -για επιχειρήσεις και οφειλέτες- που θα τεθούν άμεσα σε δημόσια διαβούλευση καθώς επίσης και αλλαγές-καταπέλτης για τους στρατηγικούς κακοπληρωτές στο νόμο Κατσέλη.

Στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής θα διαβάσετε επίσης για τα δύο χρόνια από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη που συγκλόνισε το πανελλήνιο κι εξακολουθεί να απασχολεί εξαιτίας των δικαστικών εξελίξεων στην υπόθεση.

Τέλος μαζί με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής κυκλοφορεί εντελών δωρεάν και το ανανεωμένο τηλεοπτικό περιοδικό TV Kους Κους! Σε αυτό το τεύχος θα διαβάσετε μεταξύ των άλλων όλα τα νέα του Survivor και μια συνέντευξη της Ντορέτας Παπαδημητρίου