Καβγάς στον αέρα της ΕΡΤ3: Να μην μιλούν οι δημοσιογράφοι, λένε ψέματα [βίντεο]

02/02/18 • 20:44 | UPD 02/02/18 • 20:44

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια συνέντευξης του κ. Παππά στην εκπομπή«Καθημερινά κι απλά». Οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για την κατάσταση των λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη και ο Στέλιος Παππάς εκνευρίστηκε.

Ένταση επικράτησε στον αέρα εκπομπής της ΕΡΤ3 όταν ο πρόεδρος του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, Στέλιος Παππάς, καταφέρθηκε κατά των δημοσιογράφων.

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια συνέντευξης του κ. Παππά στην εκπομπή«Καθημερινά κι απλά». Οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για την κατάσταση των λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη και ο Στέλιος Παππάς εκνευρίστηκε και απάντησε λέγοντας: «Δεν πρέπει να μιλάνε οι δημοσιογράφοι, δεν είναι αλήθεια αυτό που λέτε. Οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να ακούνε, να ερευνούν και μετά να κάνουν τις ερωτήσεις τους», για να λάβει την απάντηση του δημοσιογράφου: «Θα πρέπει να γίνει συζήτηση, πρώτον χωρίς καθυστέρηση ήχου και δεύτερον σε μια συζήτηση στην οποία θα μας επιτρέπετε να ρωτάμε».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ ανταπάντησε: «Μη με προσβάλλετε. Εγώ σας επιτρέπω να ρωτάτε, αλλά πρέπει και εσείς να ξέρετε ότι πρέπει οι δημοσιογράφοι να ερευνούν σε βάθος, αλλιώς θα πήξουμε από fakenews».

«Σας ευχαριστούμε που κάνετε μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας σε δυο μέλη της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας και Θράκης» ήταν η απάντηση του δημοσιογράφου Αρβανιτίδη και η συνέντευξη ολοκληρώθηκε με τον κ. Παππά να βγάζει τα ακουστικά και να αποχωρεί ενοχλημένος.