ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Μην χάσετε το χριστουγεννιάτικο τεύχος του ET Magazine στο EleftherosTypos.gr

22/12/17 • 15:08 | UPD 22/12/17 • 15:17

Άκρως εορταστικό είναι το νέο τεύχος του ET Magazine στο EleftherosTypos.gr, που κυκλοφορεί αυτό το Σαββατοκύριακο.

Άκρως εορταστικό είναι το νέο τεύχος του ET Magazine στο EleftherosTypos.gr, που κυκλοφορεί αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η συντακτική ομάδα αποφάσισε να επικεντρώσει την έρευνά της ΜΟΝΟ στις ημέρες των Χριστουγέννων χαρίζοντάς σας θέματα που θα σας κρατήσουν παρέα τις κρύες μα και εορταστικές ημέρες.

Στο τεύχος #09 του ET Magazine που κυκλοφορεί στο EleftherosTypos.gr από το Σάββατο 23/12 στις 00:30, επιλέξαμε ως εξώφυλλο να μην βάλουμε κανένα από τα θέματα που γράψαμε, αλλά να σας ευχηθούμε «Χρόνια πολλά!» γιατί άλλωστε αυτό είναι το νόημα των εορτών: Ζεστές και εγκάρδιες ευχές.

Στο εορταστικό μας τεύχος θα διαβάσετε για την γενέτειρα του Ιησού Χριστού, την Βηθλεέμ και το πέρασμα της πόλης αυτής ανά τους αιώνες, ενώ σε εντελώς διαφορετικό κλίμα, θα μάθετε ποιος ήταν ο πραγματικός «Εμενίζερ Σκρουτζ» που ενέπνευσε τον Κάρολο Ντίκενς να γράψει την πασίγνωστη ιστορία του που έγινε κτήμα κάθε λαού και κάθε κουλτούρας.

Θα ταξιδέψουμε όμως, τόσο στην Ελλάδα όσο και στον κόσμο, αφού θα δούμε και θα μάθουμε έθιμα της χώρας μας από όλες της γωνιές της, καθώς και έθιμα Χριστουγέννων που δεν θα μπορούσαμε ούτε να φανταστούμε από κάθε μέρος του πλανήτη. Στο ίδιο κλίμα, θα σας μεταφέρουμε και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού δίνοντάς σας μία γεύση για το πώς είναι τα Χριστούγεννα στην Νέα Υόρκη!

Σε μία πιο… interactive διαδικασία, θα δείτε και θέματα που αφορούν viral διαφημίσεις των Χριστουγέννων, καθώς και για όσους θέλουν να μείνουν σπίτι, κλασικές ταινίες των ημερών που μπορείτε να επιλέξετε όλοι εσείς που θέλετε να περάσετε τις γιορτές στα… ζεστά παρέα με την τηλεόρασή σας.

Χρόνια πολλά, λοιπόν και καλά Χριστούγεννα!