Αποκαλύψεις, ρεπορτάζ, αναλύσεις

Διαβάστε στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, 10 Δεκεμβρίου 2017

09/12/17 • 15:37 | UPD 09/12/17 • 15:41

Αποκαλύψεις, ρεπορτάζ, αναλύσεις, συνεντεύξεις και αποκλειστικά δημοσιεύματα.

Με αποκαλύψεις, ρεπορτάζ, αναλύσεις, συνεντεύξεις και αποκλειστικά δημοσιεύματα κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής.

Ένα μεγάλο αποκλειστικό θέμα προσφέρει στους αναγνώστες του o Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής. Παρουσιάζει τα πρόστιμα του νέου νόμου για τα αυθαίρετα μέσα από ένα ειδικό ένθετο. Για πρώτη φορά οι αναγνώστες θα έχουν την δυνατότητα να δουν αναλυτικούς πίνακες με τα ποσά που θα κληθούν να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες των ακινήτων. Θα πληροφορηθούν επίσης και το κόστος της νομιμοποίησης και όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται. Και όλα αυτά σε έναν αναλυτικό οδηγό σε συνεργασία με τον πρόεδρο των τοπογράφων μηχανικών Ελλάδος.

Οι αποκαλύψεις του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής συνεχίζονται. Σας παρουσιάζουμε τα ντοκουμέντα πλειστηριασμού τριών «λαϊκών» κατοικιών μέσα από μέσα από έγγραφα. Φέρνουμε στο φως δύο περιπτώσεις προγραμματισμένων πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας (82 και 68 τμ. ) μέσα στο 2018 καθώς και μια κατάσχεση ακινήτου (52τμ.) για χρέη προς το Δημόσιο ύψους μόλις 9.323 ευρώ.

Η εφημερίδα παρουσιάζει και αναλυτικό ρεπορτάζ για το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και αποκαλύπτει το γαλάζιο σχέδιο για έξοδο από την κρίση. Προτεραιότητα είναι η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας μέσα από επενδύσεις, η μείωση των φόρων και το συμμάζεμα του Δημοσίου.

Ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής παρουσιάζει το παρασκήνιο και το χρονικό του φιάσκου από την ιστορική επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα. Πως η Τουρκία παραβιάζει συνεχώς τη συνθήκη της Λωζάννης.

Ακόμα η εφημερίδα φιλοξενεί συνέντευξη του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη, ο οποίος αναφέρεται στους τραγικούς χειρισμούς της επίσκεψης Ερντογάν. Επίσης τονίζει ότι ο Τσίπρας είναι εγκλωβισμένος από τον Καμμένο.

Θα διαβάσετε ακόμα πως οι πολυεθνικές αντιγράφουν το μάνατζμεντ του Αγίου Ορους και πως θεωρείται παγκόσμιο μοντέλο ο τρόπος οργάνωσης και διοίκησης. Ο Θόδωρος Σπηλιώτης στο βιβλίο του «Ο μοναχός που έγινε CEO» αναλύει πως το μοντέλο δομής και οργάνωσης των καλόγερων είναι παράδειγμα προς μίμηση για τις πολυεθνικές εταιρίες.

Αυτοψία του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής στο Πεδίον του Αρεως. Αβατο ναρκωτικών και πορνείας στο πάρκο των 277 στρεμμάτων στο κέντρο της Αθήνας. Κραυγή απόγνωσης από τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες της περιοχής. «Είμαστε φυλακισμένοι πίσω από τα κάγκελα που έχουμε τοποθετήσει για να προστατευτούμε…».

Μια ακόμη αποκλειστική είδηση που θα διαβάσετε στις σελίδες του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής είναι το συναινετικό διαζύγιο στα κρυφά για την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Νάσο Γαλακτερό. Η δικαστική απόφαση εκδόθηκε στις 9 Μαρτίου και έχουν χωρίσει εδώ και εννέα μήνες. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στη Θεσσαλονίκη σε κλειστό κύκλο και έχει αποκτήσει και μια κόρη.

Τέλος μαζί με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής κυκλοφορεί εντελών δωρεάν και το ανανεωμένο τηλεοπτικό περιοδικό TV Kους Κους! Σε αυτό το τεύχος θα διαβάσετε την συνέντευξη της Τζένη Μπότση και όλα τα τελευταία νέα από το χώρο της τηλεόρασης.