Αποκαλύψεις, ρεπορτάζ, αναλύσεις

Διαβάστε στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, 3 Δεκεμβρίου 2017

02/12/17 • 15:00 | UPD 02/12/17 • 17:40

Αποκαλύψεις, ρεπορτάζ, αναλύσεις, συνεντεύξεις και αποκλειστικά δημοσιεύματα.

Με αποκαλύψεις, ρεπορτάζ, αναλύσεις, συνεντεύξεις και αποκλειστικά δημοσιεύματα κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής.

Με ψευδείς υποσχέσεις για προστασία της «λαϊκής κατοικίας» επιχειρεί η κυβέρνηση να ξεπεράσει το τεράστιο κόστος των πλειστηριασµών, που εξελίσσεται σε σηµείο καµπής των εξελίξεων. Αυτή την Κυριακή σε αποκλειστικό του δημοσίευμα ο Ελεύθερος Τύπος αποκαλύπτει το άνοιγμα των λογαριασμών όλων όσων προσέφυγαν στον Νόμο Κατσέλη! Στο ρεπορτάζ θα διαβάσετε για την αιφνιδιαστική αλλαγή της κυβέρνησης που έγινε κατ΄εντολήν της τρόικας και πλέον έχει αποφασιστεί η άρση τραπεζικού απορρήτου για τους δανειολήπτες που ζητούν προστασία.

Την ίδια στιγμή ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έριξε «βόμβα» στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «δεν έχουμε το περιθώριο για νέα νομοθετική ρύθμιση». Από την πλευρά τους, στελέχη των ΜΑΤ ξεσπούν στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής τονίζοντας πως «τους πλειστηριασμούς δεν τους κάνουν οι αστυνομικοί».

Μόνο στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής θα διαβάσετε για το πως μπορείτε να κάνετε ρύθμιση για πλειστηριασμούς κατοικιών από εφορία και τράπεζες.

Ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής προβαίνει σε αποκαλύψεις για τον μεσάζων της Σαουδικής Αραβίας, Λευτέρη Παπαδόπουλο που εμφανίζεται σαν πρόσωπο φάντασμα μέχρι και στην εταιρεία του.

Ενώ παραµένουν αναπάντητες οι καταγγελίες της Νέας ∆ηµοκρατίας, σύµφωνα µε τις οποίες τα έγγραφα που παρουσίασε στη Βουλή ο υπουργός Αµυνας Πάνος Καµµένος είναι µη γνήσια, νέα ερωτήµατα προκύπτουν για το ρόλο και την ιδιότητα του Βασίλη Παπαδόπουλου, που ενήργησε στη συγκεκριµένη πώληση ως µεσάζων και όχι ως απλός εκπρόσωπος της Σαουδικής Αραβίας. Στον Ελεύθερο Τύπο αυτής της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου αποκαλύπτουμε τον ρόλο του κ. Παπαδόπουλου.

Στο «συρτάρι» του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου παραµένει έπειτα από 5,5 µήνες το πόρισµα του Σώµατος Επιθεωρητών ∆ηµοσίων Εργων (ΣΕ∆Ε), το οποίο διαπιστώνει πειθαρχικές παραβάσεις και ζητά τη διεξαγωγή Ε∆Ε σε βάρος οργάνων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστηµίου (ΕΑΠ). Σε αποκλειστικό δημοσίευμα, ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής αποκαλύπτει το πόρισμα των ελεγκτών που προέβησαν σε αναλυτικό έλεγχο της δηµοπράτησης έργου στην Πάτρα έπειτα από καταγγελία τεχνικής εταιρίας, που είχε «προκριθεί» αρχικά στο διαγωνισµό.

Στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής θα διαβάσετε για τα νέα Καζίνο σε Ελληνικό, Κρήτη, Μύκονο και Σαντορίνη. Στο σχετικό δημοσίευμα θα διαβάσετε για το τι προβλέπει το νομοσχέδιο και την μετακόμιση του Μον Παρνές.

Ο Κώστας Τασούλας μιλά στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής και βάλλεται κατά της κυβέρνησης: «ετοιμάζουν εκλογές με διχαστικό κλίμα και λασπολογία».

Στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής θα διαβάσετε για το «σόου» που ετοιμάζει ο Ερντογάν στη Θράκη και την ατζέντα της επίσκεψης του στην Ελλάδα.

Είκοσι έξι χρόνια μετά το θάνατό του γέροντα Ιάκωβου Τσαλίκη, που ξεχώρισε για τον ασκητικό του βίο και τα πνευματικά του χαρίσματα, ήρθε η ανακήρυξη του σε άγιο από την Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Ιερείς που τον γνώριζαν μιλούν στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής τονίζοντας πως ο Άγιος Ιάκωβος Τσαλίκης «είχε αγάπη για όλους τους ανθρώπους».

Τέλος μαζί με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής κυκλοφορεί εντελών δωρεάν και το ανανεωμένο τηλεοπτικό περιοδικό TV Kους Κους! Σε αυτό το τεύχος θα διαβάσετε την συνέντευξη της Μαρίας Φιλίππου και του Γιάννη Τσιμιτσέλη που διαμηνύουν πως «ο κόσμος θέλει ψυχαγωγία στην τηλεόραση».