Μην χάσετε το νέο τεύχος του ET Magazine στο EleftherosTypos.gr (02/03-12)

01/12/17 • 19:30 | UPD 02/12/17 • 00:28

Με αναλύσεις, ρεπορτάζ και τα απαραίτητα αξιοπερίεργα θέματα κυκλοφορεί και αυτό το Σαββατοκύριακο το ET Magazine στο EleftherosTypos.gr.

Με αναλύσεις, ρεπορτάζ και φυσικά τα απαραίτητα αξιοπερίεργα θέματα κυκλοφορεί και αυτό το Σαββατοκύριακο το ET Magazine στο EleftherosTypos.gr.

Στο 6ο τεύχος που διαβάζετε μόνο στην ηλεκτρονική έκδοση του Ελεύθερου Τύπου, από τα ξημερώματα του Σαββάτου (ώρα 12:30) θα δείτε ως εξώφυλλο τρία στρατιωτικά κράνη. Αντιπροσωπεύουν την έρευνα που κάναμε για τον φάκελο «ψυχική υγεία στις Ένοπλες Δυνάμεις» με αφορμή το πρόσφατο τραγικό περιστατικό όπου ένα στέλεχος του στρατού κατά την αυτοκτονία του «πήρε μαζί του» και τα δύο του παιδιά σοκάροντας το Πανελλήνιο.

Παράλληλα αξίζει να διαβάσετε την συνέντευξη του Παναγιώτη Βασιλόπουλου ο οποίος μετά τους απανωτούς τραυματισμούς, δεν το έβαλε κάτω, έδειξε αστείρευτο πείσμα και κάνει το επικό come back στην Εθνική Ανδρών του μπάσκετ!

Την ίδια ώρα στο νέο τεύχος του ET Magazine θα βρείτε μία πλήρη ανάλυση της επίσκεψης του Σκοπιανού υπουργού Εξωτερικών στις ΗΠΑ για τις επαφές που είχε για το όνομα της πΓΔΜ και τις προοπτικές που ανοίγονται για επίλυση του ζητήματος.

Επίσης μιας και βρισκόμαστε στον τελευταίο μήνα του 2017, θα ταξιδέψετε στην χρονιά που μας πέρασε μέσα από τις καλύτερες φωτογραφίες.

Τέλος, διαβάζουμε για τις φορές που ο Αλέξης Τσίπρας μας θύμισε τον Ανδρέα Παπανδρέου, για το προφίλ του διασημότερου ναρκέμπορου όλων των εποχών, του Πάμπλο Εσκομπάρ, καθώς και για το ταξίδι μας στον κόσμου του ράφτινγκ, ενός αθλήματος που δεν είναι μόνο καλοκαιρινό!

Καλό Σαββατοκύριακο!