Αποκαλύψεις, ρεπορτάζ, αναλύσεις

Διαβάστε στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, 26 Νοεμβρίου 2017

25/11/17 • 15:30 | UPD 25/11/17 • 15:32

Θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε αποκαλύψεις, ρεπορτάζ και αναλύσεις για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα της επικαιρότητας

Με αποκαλύψεις, ρεπορτάζ, αναλύσεις, συνεντεύξεις και αποκλειστικά δημοσιεύματα κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 26 Νοεμβρίου ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής.

Το βασικό θέμα της εφημερίδας μας είναι οι εισηγήσεις που γίνονται στο μέγαρο Μαξίμου να στηθούν κάλπες τον Σεπτέμβριο του 2018. Μετά από περίπου τρία χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ., η προσπάθεια καταλογισμού ευθυνών στους προηγούμενους και ο υπέρμετρος λαϊκισμός αντιμετωπίζονται ως προσπάθεια υποτίμησης των πολιτών, με αδιαφορία ως και οργή.

Ακόμα ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής κυκλοφορεί με μια αποκάλυψη για την τραγωδία από την κακοκαιρία στην Μάνδρα. Στην έντυπη έκδοση θα μπορείτε να διαβάστε την επιστημονική «ακτινογραφία» της πλημμύρας από τον καθηγητή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης θα διαβάσετε τις συγκλονιστικές ιστορίες των κατοίκων όπως έζησαν τις εφιαλτικές ώρες στην Μάνδρα στο οδοιπορικό που πραγματοποίησε ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής.

Επίσης θα μπορείτε να δείτε δυο στιγμιότυπα από το βίντεο ντοκουμέντο που έχει στην διάθεση του ο Ελεύθερος Τύπος , της τραγικής στιγμής που ένα από θύμα της κακοκαιρίας διακρίνεται μέσα στα ορμητικά νερά και προσπαθεί να ξεφύγει. (Το βίντεο ντοκουμέντο θα δημοσιευθεί στο EleftherosTypos.gr )

Στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής θα διαβάστε επίσης και για την αυτοψία που πραγματοποίησε στην βίλα Ζωγράφου μετά τα εφτά χρόνια της κατάληψης της από τους αντιεξουσιαστές. Το κόστος των ζημιών, σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, ανήλθαν τελικά σε 120.000 ευρώ. Την ίδια ώρα κανένας από τον Δήμο Ζωγράφου δεν είχε φροντίσει να κόψει τόσο το ρεύμα όσο και το νερό, με αποτέλεσμα να «φεσωθούν» οι δημότες με λογαριασμούς ΔΕΚΟ της τάξεως των 40.000 ευρώ.

Με ακόμα ένα αποκλειστικό θέμα από το Δικαστικό ρεπορτάζ κυκλοφορεί η εφημερίδα. Την επιμέλεια του 4χρονου γιου του διεκδικεί ο Φώτης Σεργουλόπουλος στο Πρωτοδικείο της Αθήνας, σε μια διαδικασία που μάλλον έχει τυπικό χαρακτήρα, αφού η μητέρα του μικρού αγοριού έχει δηλώσει ότι δεν ενδιαφέρεται να τον μεγαλώσει.

Μεταξύ άλλων θα διαβάσετε για τις 8 γυναίκες στο επιτελείο της Ν.Δ. που ήραν το «χρίσμα» του συμβούλου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας με κοινό στόχο: Να αλλάξει σελίδα η χώρα. Οκτώ κυρίες, που ξεχώρισαν για την προσφορά τους στα κοινά, στη Βόρεια Ελλάδα και επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, να «ρίξει στη μάχη» για το μεγάλο στοίχημα.

Ακόμα στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής θα διαβάσετε για το crash test στις πολιτιστικές υποδομές των Κυκλάδων.

Επιπροσθέτως θα διαβάσετε τις συνεντεύξεις της εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρίας Σπυράκη η οποία εκτιμά πως η κυβερνητική πλειοψηφία «αποσυντίθεται» αλλά και του Γιώργου Πατούλη, πρόεδρου της ΚΕΔΕ, που αναφέρει πως «αν δεν αλλάξουμε το κράτος, δεν θα βγούμε από την κρίση».

Τέλος μαζί με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής κυκλοφορεί εντελών δωρεάν και το ανανεωμένο τηλεοπτικό περιοδικό TV Kους Κους με αποκλειστική συνέντευξη του Γιώργου Λιανού που λέει πως θέλει να πάει στο Survivor. Θα διαβάστε επίσης για τους μεγάλους  τελικούς των ριάλιτι σόου αλλά και όλες τις στιγμές των σταρ.