ΜΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μην χάσετε το νέο τεύχος του ET Magazine στο EleftherosTypos.gr (25-26/11)

24/11/17 • 20:00 | UPD 24/11/17 • 20:57

Με αναλύσεις, ρεπορτάζ και φυσικά τα απαραίτητα αξιοπερίεργα θέματα κυκλοφορεί και αυτό το Σαββατοκύριακο το ET Magazine στο EleftherosTypos.gr.

Στο 5ο τεύχος που διαβάζετε μόνο στην ηλεκτρονική έκδοση του Ελεύθερου Τύπου, από τα ξημερώματα του Σαββάτου, το εξώφυλλο καταλαμβάνει «Το μωρό σε μια άμαξα».

Πρόκειται για έργο του διάσημου Αμερικανού Ντούειν Χάνσον που έγραψε την δική του ιστορία στον χώρο της τέχνης εκπροσωπώντας τον σύγχρονο υπερρεαλισμό. Αφορμή για το εξώφυλλο η έρευνα που κάναμε για το ζήτημα της υιοθεσίας στην Ελλάδα. Οι δυσκολίες, το τέρας της γραφειοκρατίας και φυσικά τα ελληνικά παράδοξα που οδηγούν ζευγάρια στο εξωτερικό προκειμένου να υιοθετήσουν από εκεί ένα παιδί!

Παράλληλα στο νέο τεύχος του ET Magazine στο EleftherosTypos.gr ανοίγουμε τον «φάκελο» των σχέσεων Ελλάδας-Ρωσίας που αφορούν τόσο τους θρησκευτικούς δεσμούς των δύο χωρών όσο και τα παιχνίδια στην πολιτική σκακιέρα του σήμερα.

Ερευνούμε το ζήτημα της διακίνησης ναρκωτικών στην γειτονική Αλβανία και το πώς έχουν μετατραπεί τα ιστορικά bunker του Β Παγκοσμίου Πολέμου σε αποθήκες ναρκωτικών που εφοδιάζουν όλα τα Βαλκάνια!

Παράλληλα με αφορμή τον θάνατο του διαβόητου δολοφόνου Τσαρλς Μάνσον, ανοίγουμε τα βιβλία της Ιστορίας και σκιαγραφούμε το προφίλ ενός ανθρώπου που έχει χαρακτηριστεί και ως η ενσάρκωση του Σατανά στην Γη.

Στο νέο τεύχος του ET Magazine θα βρείτε επίσης και τα απαραίτητα ανάλαφρα θέματα. Όπως για παράδειγμα την λίστα με τους πλουσιότερους 30άρηδες οι οποίοι ξεκίνησαν μόνοι τους, χλευάστηκαν, αλλά αυτήν την στιγμή όλοι τους ζηλεύουν, ενώ πέρα από την καθιερωμένη κινηματογραφική πρόταση της εβδομάδας, μπορείτε να βρείτε και τους πιο περίεργους εργασιακούς κανόνες και απαγορεύσεις ανά τον κόσμο που ούτε που θα πιστεύαμε πως υφίστανται!

Καλό Σαββατοκύριακο!