Αποκαλύψεις, ρεπορτάζ και αναλύσεις

Διαβάστε στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, 14 Οκτωβρίου 2017

14/10/17 • 15:00 | UPD 14/10/17 • 15:00

Με αποκαλύψεις, ρεπορτάζ, αναλύσεις, συνεντεύξεις και αποκλειστικά δημοσιεύματα κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 14 Οκτωβρίου ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής.

Κεντρικό θέμα είναι το αποκλειστικό δημοσίευμα που αφορά τα 250.000 ευρώ αναδρομικά που ζητά από το Δημόσιο ο Άκης Τσοχατζόπουλος! Ο αποφυλακισθείς πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με τον δικηγόρο του είχε ραντεβού με τον Γιώργο Χουλιαράκη για υπαγωγή του σε ρύθμιση των χρεών του.

Μπορεί το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να μη θέλει νέα μέτρα για το 2018 αλλά απαιτεί πολλά και δύσκολα μέτρα για το 2017, στο πλαίσιο της τρίτης αξιολόγησης, στα οποία -όπως πάντα- θα προσπαθήσει να περάσει τη δική του «γραμμή». Ζητά από την κυβέρνηση να ψηφίσει τα εργασιακά, να «τρέξει» το θέμα των κόκκινων δανείων και να κόψει τα επιδόματα.

Επίσης στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής θα διαβάσετε τον τρόπο με τον οποίο οι δολοφόνοι παγίδευσαν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο.

Τα νέα στελέχη της ΝΔ μιλούν στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής και διατυμπανίζουν ότι «τα κόμματα δεν πρέπει να είναι κλειστά κλαμπ».

  • Save

Στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής αποκαλύπτεται το κρυφό φλερτ του Αλεξη Τσίπρα στην Φώφη Γεννηματά και την επιθυμία της κυβέρνησης για μικρή συμμετοχή ψηφοφόρων και συνασπισμό των σημερινών κομμάτων και των πολιτικών κινήσεων στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Στα χρηστικά, στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής παρέχονται συμβουλές για το πως θα μειώσετε τους φόρους για γονικές παροχές και δωρεές ακινήτων και αν συμφέρει αποδοχή η αποποίηση κληρονομιάς.

Νέα μπλεξίματα έχει ο Λάκης Γαβαλάς που πάει από δίκη σε δίκη για τις οφειλές του στο κράτος. Στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής θα διαβάσετε για την υπόθεση και την γραφειοκρατία που μπλοκάρει την παραχώρηση του ακινήτου των 15.000 τ.μ. στο Δημόσιο.

Στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής θα διαβάσετε για την μάχη που δίνουν οι επενδυτές για τις μαρίνες Αλίμου και Χίου και το πως η Εκκλησία από τις λαοσυνάξεις έφθασε στην κόντρα για την αλλαγή φύλου.

Μαζί με την εφημερίδα κυκλοφορεί επίσης το ανανεωμένο τηλεοπτικό περιοδικό «Κους- κους».

Στο ένθετο θα διαβάσετε για τις ίντριγκες που χτυπούν κόκκινο στο Nomads και την συνέντευξη του Χρήστου Φερεντίνου που υποστηρίζει ότι «Tο Deal φέτος έχει δυνατό ανταγωνισμό».

  • Save

Στο τηλεοπτικό περιοδικό «Κους- κους»θα δείτε όλες τις εξελίξεις στα αγαπημένα σας σίριαλ αλλά και το αφιέρωμα για τους επωνύμους που χώρισαν με δελτία Τύπου.

Μην χάσετε τον Ελεύθερου Τύπο της Κυριακής