Η Cosmote σπάει τους κανόνες: Για πρώτη φορά απεριόριστο music streaming στο κινητό

10/10/17 • 18:06 | UPD 10/10/17 • 18:06

Θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν στο κινητό τους βίντεο, ταινίες, σειρές, αθλητικούς αγώνες, και να ακούνε τη μουσική που επιθυμούν, χωρίς να καταναλώνουν ούτε ένα MB του προγράμματός τους.

Η ανάγκη να βλέπουμε βίντεο και να ακούμε μουσική από το κινητό μας, αυτό που ονομάζουμε streaming, έχει αυξηθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια.

Μόνο στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία που διέθεσε η COSMOTE, το streaming αντιστοιχεί στο 30% της συνολικής κίνησης δεδομένων από το κινητό. Από το 2016 έως το 2017, η κίνηση streaming τετραπλασιάστηκε, ενώ από εκεί όπου καταναλώναμε περίπου 5 terrabytes την ημέρα το 2014, σήμερα καταναλώνουμε γύρω στα 45 terrabytes.

Απαντώντας σε αυτή την ανάγκη, η COSMOTE σπάει τους κανόνες του Mobile Internet και προσφέρει στους συνδρομητές της απεριόριστα data για video και music streaming από το κινητό με το νέο πακέτο PLAY NOW UNLIMITED. Για πρώτη φορά οι πελάτες της COSMOTE έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν στο κινητό τους περιεχόμενο, όπως βίντεο, ταινίες, σειρές, αθλητικούς αγώνες, και να ακούνε τη μουσική που επιθυμούν, χωρίς να καταναλώνουν ούτε ένα MB του προγράμματός τους.

Μιλώντας για τη νέα προσφορά, ο κ. Κώστας Νεμπής, Chief Commercial Officer Οικιακών Πελατών του Ομίλου ΟΤΕ, δήλωσε: «Η COSMOTE απαντά στην ανάγκη των καταναλωτών για περισσότερο streaming από το κινητό τους και για άλλη μία φορά σπάει τους κανόνες στο Mobile Internet. Απελευθερώνουμε πλήρως το video και music streaming στις μεγαλύτερες και πιο δημοφιλείς πλατφόρμες περιεχομένου για τους συνδρομητές μας, αλλάζοντας τα δεδομένα στην αγορά».

Τι προσφέρει το νέο πακέτο PLAY NOW UNLIMITED

Με το νέο πακέτο, που παρέχεται από 20€/μήνα σε τιμή προσφοράς μόνο με 15€/μήνα, όλοι οι πελάτες συμβολαίου (ιδιώτες και επαγγελματίες), καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής της COSMOTE έχουν στο κινητό τους τη δυνατότητα:

  • Save

● Να βλέπουν χωρίς περιορισμό βίντεο από τους μεγαλύτερους παρόχους και πλατφόρμες video streaming παγκοσμίως, το YouTube, το Amazon Prime, το Netflix και το Mubi, αλλά και τηλεόραση στην Ελλάδα από την COSMOTE TV.

● Να ακούν απεριόριστα την αγαπημένη τους μουσική μέσα από το Spotify, το Apple Music, το Deezer και το Tidal.

Η COSMOTE θα εμπλουτίζει συνεχώς τη λίστα των παρόχων για απεριόριστο video και music streaming, για να απολαμβάνουν οι πελάτες της ακόμα πιο πλούσιο περιεχόμενο και να έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία Mobile Internet που εξασφαλίζει το δίκτυο κινητής COSMOTE, το δίκτυο με τη μεγαλύτερη κάλυψη 4G και 4G+ στην Ελλάδα, που ξεπερνά το 97% και το 86% αντίστοιχα του πληθυσμού.

Η δυνατότητα για απεριόριστο video & music streaming στο κινητό είναι το δεύτερο βήμα που κάνει η COSMOTE για την απελευθέρωση του Mobile Internet. Ερχεται σε συνέχεια της καλοκαιρινής της υπόσχεσης για περισσότερο Mobile Internet, μέσα από τα νέα οικονομικά πακέτα COSMOTE GIGA NOW, τα οποία παρέχουν σε όλους τους συνδρομητές της ακόμη περισσότερα data, όποτε τα χρειάζονται.

Info
Περισσότερες πληροφορίες για το πακέτο PLAY NOW UNLIMITED στο www.spametouskanones.gr

Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής

Copy link
Powered by Social Snap