5 Gold Rings: Το νέο τηλεπαιχνίδι του Star με έπαθλο 25.000 ευρώ

09/10/17 • 18:34 | UPD 09/10/17 • 18:34

Η στρατηγική σκέψη, η παρατηρητικότητα, η ακρίβεια, η ψυχραιμία και η ορθή κρίση είναι απαραίτητα εφόδια για τους παίκτες

Ποντάρει στα τηλεπαιχνίδια και στοχεύει να καταφέρει να τα κάνει συνήθεια και στην prime time ζώνη! Ο λόγος για το κανάλι της Κηφισιάς, το Star, το οποίο μετά την απόκτηση των δικαιωμάτων του «Money Drop», το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Νοέμβριο με το όνομα της Βίκυς Σταυροπούλου να είναι το επικρατέστερο για την παρουσίαση, έχει πλέον στα χέρια του και το «5 Gold Rings».

Tο πρωτότυπο, διαδραστικό, γεμάτο κέφι και ενέργεια παιχνίδι νέας γενιάς, της εταιρίας παραγωγής Talpa, έρχεται για να ανατρέψει όλα όσα ήξεραν οι τηλεθεατές μέχρι σήμερα για τον τρόπο που μπορεί κάποιος να απαντήσει σε μια ερώτηση, κερδίζοντας παράλληλα 25.000 ευρώ την εβδομάδα.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, δύο αντίπαλα ζευγάρια έχουν στη διάθεσή τους από 5 δαχτυλίδια. Με αυτά καλούνται να απαντήσουν σε ανατρεπτικές, απρόσμενες ερωτήσεις, οι οποίες απεικονίζονται σε μορφή σκίτσων, φωτογραφιών ή animation σε ένα τεράστιο ψηφιακό LED δάπεδο, το οποίο βρίσκεται ακριβώς μπροστά τους. Η διαδικασία είναι απλή: Πρέπει για κάθε ερώτηση να τοποθετήσουν ένα από τα 5 δαχτυλίδια στο σημείο εκείνο της οθόνης που εκτιμούν ότι κρύβεται η σωστή απάντηση. Για να τα καταφέρουν θα χρειαστούν πολλά περισσότερα από εγκυκλοπαιδικές γνώσεις. Η στρατηγική σκέψη, η παρατηρητικότητα, η ακρίβεια, η ψυχραιμία και η ορθή κρίση είναι απαραίτητα εφόδια για να πετύχουν σε αυτή τη δοκιμασία.

Η στρατηγική σκέψη, η παρατηρητικότητα, η ακρίβεια, η ψυχραιμία και η ορθή κρίση είναι απαραίτητα εφόδια για τους παίκτες

Οσο το παιχνίδι προχωράει τα δαχτυλίδια μικραίνουν και το χρηματικό έπαθλο αυξάνεται, κάνοντας την πρόκληση ακόμα μεγαλύτερη. Η καλή συνεργασία μεταξύ συμπαικτών είναι απαραίτητη, ώστε να εντοπίσουν το ακριβές σημείο στην οθόνη, όπου κρύβονται οι σωστές απαντήσεις. Και μια μεγάλη καινοτομία! Ταυτόχρονα με τους παίκτες στο στούντιο -real time- θα μπορούν να παίζουν και οι τηλεθεατές από το σπίτι. Αρκεί να κατεβάσουν δωρεάν στο κινητό τους την ευέλικτη και πρωτοποριακή εφαρμογή του «5 Gold Rings», που τους υπόσχεται μια μοναδική διαδραστική εμπειρία και χαρίζει πλούσια δώρα.

Η Ελλάδα αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα από τη συχνότητα του Star γίνεται η 5η χώρα στην οποία θα προβληθεί το παιχνίδι, ακολουθώντας την πολύ επιτυχημένη του πορεία σε Ολλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία και Ισραήλ. Ο Maarten Meijs, διευθύνων σύμβουλος της Talpa, δήλωσε για τη συνεργασία με το σταθμό: «Είμαστε ενθουσιασμένοι γι’ αυτή τη νέα μας συνεργασία με το Star Channel. Το γεγονός ότι διαθέτουμε ένα format, το οποίο ενδιαφέρει τόσα κανάλια παγκοσμίως, είναι ένα τεράστιο επίτευγμα, για το οποίο είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι». Το νέο αυτό πρότζεκτ θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα, ενώ τα στελέχη έχουν αρχίσει ήδη να αναζητούν τον κεντρικό παρουσιαστή!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ktheodoropoulou@e-typos.com

Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου