ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Διαβάστε στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, 1 Οκτωβρίου 2017

30/09/17 • 15:17 | UPD 30/09/17 • 15:17

Με πολλές αποκαλύψεις και αποκλειστικά δημοσιεύματα κυκλοφορεί ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής #Ελλάδα #Κόσμος #Ειδήσεις #ΕΤ

Με αποκαλύψεις, ρεπορτάζ, αναλύσεις, συνεντεύξεις και αποκλειστικά δημοσιεύματα κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 1  Οκτωβρίου ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής.

Με ένα αποκλειστικό θέμα,για παράνομες συντάξεις που αποκαλύπτεται στο δεύτερο -συμπληρωματικό- πόρισμα εσωτερικού ελέγχου που έγινε στο ΕΤΕΑΕΠ για 1.313 επικουρικές συντάξεις που αναζητήθηκαν για δειγματοληπτικό έλεγχο, κυκλοφορεί ως βασικό θέμα ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής. Το πόρισμα έχει ημερομηνία 29 Σεπτεμβρίου 2017.  Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας μας, οι εν λόγω επικουρικές ελέγχθηκαν για το αν εκδόθηκαν με το καθεστώς της αναστολής καταβολής σύνταξης, αν δηλαδή πληρώθηκαν χωρίς οι ασφαλισμένοι που αποχώρησαν να έχουν συμπληρώσει και το προβλεπόμενο όριο ηλικίας ώστε να αρχίσει και η καταβολή της σύνταξης.

Την ίδια στιγμή η εφημερίδα κάνει ακόμα μια αποκάλυψη σχετικά με τα σαράβαλα αστυνομικά οχήματα και αχούρια αστυνομικά τμήματα αλλά και το τι προτίθεται να κάνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη που είχε δεσμευτεί για «κάθαρση» στην ΕΛ.ΑΣ..

Επίσης στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής θα διαβάσετε την βαρυσήμαντη συνέντευξη του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα στην εφημερίδα ο οποίος αναφέρει μεταξύ άλλων πως: «Στα δύο χρόνια που συνεργάστηκα από τη θέση του υπουργού Οικονομικών με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δεν άκουσα ποτέ τη λέξη Grexit».

Επίσης θα διαβάσετε για τα τουλάχιστον 46  παρατημένα πλοία που σαπίζουν στην Ελευσίνα και τον Πειραιά, ενώ 34 από αυτά χαρακτηρίζονται ως «ωρολογιακές βόμβες» που μένουν ενεργές. Το μεγαλύτερο νεκροταφείο πλοίων της χώρας βρίσκεται στην Ελευσίνα μολύνοντας αργά και σταθερά την ποιότητα των νερών της περιοχής.

Θα διαβάσετε επίσης και την ανάλυση των δημοσκοπήσεων, καθώς στα μισά της τετραετίας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία  βρίσκεται στο 29,3% ως πρώτο κόμμα. Τι γινόταν παλαιότερα και πώς είναι οι αποτυπώσεις σήμερα; Η σύγκριση γίνεται σύμφωνα με το μέσο όρο των εταιριών δημοσκοπήσεων. Σημειώνεται ότι για να είναι ενιαία τα δεδομένα, όλες οι έρευνες παρουσιάζονται με αναγωγή όσων απαντούν ότι δεν θα ψηφίσουν (αποχή, άκυρο, λευκό).

Στον ελεύθερο Τύπο της Κυριακής θα διαβάσετε επίσης όλα όσα συμβαίνουν γύρο από την επένΔυση στο Ελληνικό και τα παράλογα εμπόδια που βάζει το ΚΑΣ, ενώ οι πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής αποκαλύπτουν και τις κινήσεις των επενδυτών.

Ακόμα ένα αποκλειστικό δημοσίευμα έχει η εφημερίδα, αυτήν την φορά αφορά το πολύκροτο διαζύγιο του Παύλου Βαρδινογιάννη με την εν διαστάσει σύζυγό του Τζίνα Αλοιμόνου  που αφορά το νέο «ραντεβού» που δίνουν (ξανά) στα δικαστήρια τα Χριστούγεννα.

Μαζί με την εφημερίδα κυκλοφορεί επίσης το ανανεωμένο τηλεοπτικό περιοδικό «Κους- κους».