ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Διαβάστε στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, 24 Σεπτεμβρίου 2017

23/09/17 • 15:00 | UPD 23/09/17 • 15:05

Με πολλές αποκαλύψεις και αποκλειστικά δημοσιεύματα κυκλοφορεί ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής #Ελλάδα #Κόσμος #Ειδήσεις #ΕΤ

Με αποκαλύψεις, ρεπορτάζ, αναλύσεις, συνεντεύξεις και αποκλειστικά δημοσιεύματα κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής. 

Το βασικό θέμα της εφημερίδας αποκαλύπτει ότι από το 2018 η α’ κατοικία θα είναι πλέον ανοχύρωτη. Και αυτό γιατί η Τρόικα θα ξηλώσει τους νόμους Κατσέλη και Σταθακη. Όπως τονίζεται στο τέλος του 2017 λήγει η προστασία πώλησης σε funds δανείων με υποθήκη πρώτης κατοικίας. Επίσης στο τραπέζι θα πέσει και η επίσπευση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, ενώ θα είναι αυστηρότερα τα κριτήρια για την ένταξη στο νόμο Κατσέλη.

Και αυτή την Κυριακή φυσικά δεν θα λείψουν και τα αποκλειστικά, καθώς η αναλογιστική μελέτη στο ΣτΕ γκρεμίζει το νόμο Κατρούγκαλου. Από 38% ως 46% των εισφορών θα είναι η σύνταξη των ελεύθερων επαγγελματιών.
Στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής θα διαβάσετε και πολυσέλιδο ρεπορτάζ για τη ρύπανση στον Σαρωνικό, τα ψέματα της κυβέρνησης και πόσο έχει εκτεθεί ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής. Ενα ακόμα από τα μεγάλα ψέματα του Κουρουμπλή είναι το σκηνικό που θυμίζει το «γεφύρι της Αρτας» γύρω από την πολύ κρίσιμη υπόθεση της άντλησης των καυσίμων. Επί τέσσερις μέρες ο υπουργός ενημέρωνε δημοσιογράφους και πολίτες ότι ξεκινούν οι διαδικασίες και επί τέσσερις νύχτες τελικά πήγαιναν για την επόμενη μέρα. Τι είδαν οι δύτες στο κουφάρι του «Αγία Ζώνη ΙΙ». Μάλιστα ο υπουργός βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών συντρόφων του, με τις φήμες να τον στέλνουν εκτός Υπουργικού Συμβουλίου στον επόμενο ανασχηματισμό.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει επίσης πως η πετρελαιοκηλίδα έφτασε στο… Μαξίμου με την κυβέρνηση να βρίσκεται σε ασφυξία και τον Τσίπρα σε αδιέξοδο. Με καταγεγραμμένα πια τα ενδοκυβερνητικά ρήγματα, τις συνεχείς κυβερνητικές παραφωνίες και το βαρύ κλίμα που προκαλούν οι τραγικοί χειρισμοί σε σοβαρά προβλήματα της καθημερινότητας, όπως η περιβαλλοντική καταστροφή στον Σαρωνικό, ο πρωθυπουργός επιχειρεί νέα αντεπίθεση, προτάσσοντας και πάλι τα θέματα της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας, όπως έπραξε κατά την επίσκεψή του στην Κρήτη.

Ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής φιλοξενεί συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη με την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να εξηγεί γιατί η κυβέρνηση την άνοιξη θα οδηγηθεί σε εκλογές.

Οι Γερμανικές εκλογές, εξάλλου, δεσπόζουν στην επικαιρότητα και μέσα από τις σελίδες του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής θα ενημερωθείτε για όλα. Στόχος της «καγκελαρίου από τεφλόν» είναι μία καθαρή νίκη με ποσοστό 40%, με το ενδεχόμενο της ανάδειξης του ακροδεξιού AfD (Εναλλακτική για τη Γερμανία) στην τρίτη θέση, μετά τους Σοσιαλδημοκράτες του SPD, να δυσχεραίνει το μετεκλογικό σκηνικό στη χώρα. Θα δείτε επίσης και τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις και θα διαβάσετε πως οι Γερμανικές εκλογές επηρεάζουν την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ενωση.

Υπάρχει ένα ακόμη αποκλειστικό ρεπορτάζ το οποίο αφορά στον ΔΕΣΦΑ. Μπλόκαραν την πώλησή του έναντι 410.εκ. ευρώ και τώρα τον δίνουν για 250 εκ. ευρώ.

Ακόμα μέσα από τις σελίδες του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής αποκαλύπτουμε ότι το κανάλι «Ε» ζητάει 690.000 ευρώ από την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη. Με αίτησή του το κανάλι ζητά τη συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας των παρουσιαστών και ειδικότερα τη δέσμευση ποσού ύψους 160.000 ευρώ, ενώ με την αγωγή του ζητά από το ζευγάρι 690.000 ευρώ ως αποζημίωση.

Τέλος θα διαβάσετε όλα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό μετά την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου και την γνωστοποίηση από πλευράς Γιαννακόπουλου ότι δεν έχει βρει «συμπαίκτες» για να μπει στην ΠΑΕ. Μαύρη η επόμενη μέρα μετά το «κραχ».

Και όλα τα νέα από την τηλεόραση και τη show biz στο TV Κους Κους που κυκλοφορεί δωρεάν με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής.