ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Διαβάστε στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, 17 Σεπτεμβρίου 2017

16/09/17 • 15:00 | UPD 16/09/17 • 15:00

Με πολλές αποκαλύψεις και αποκλειστικά δημοσιεύματα κυκλοφορεί ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής #Ελλάδα #Κόσμος #Ειδήσεις #ΕΤ

Με αποκαλύψεις, ρεπορτάζ, αναλύσεις, συνεντεύξεις και αποκλειστικά δημοσιεύματα κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής.

Στο βασικό της θέμα η εφημερίδα αναφέρεται στην κόντρα του Ευκλείδη Τσακαλώτου με το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς το υπουργείο Οικονομικών γκρέμισε τις παροχές Τσίπρα και έβαλε νέα μέτρα στην ατζέντα. Ο υπουργός Οικονομικών φέρεται να δήλωσε -διαψεύδοντας τον πρωθυπουργό- ότι φέτος δεν θα δοθεί η λεγόμενη «13η σύνταξη», καθώς έτσι έχει συμφωνηθεί με τους δανειστές, ενώ δεν απέκλεισε νέα μέτρα το 2018. Μάλιστα η πιθανότητα λήψης νέων μέτρων δημοσιεύθηκε στον Τύπο υπό τη μορφή διαρροών και αποδίδεται στον Ευκλείδη Τσακαλώτο, προκαλώντας σεισμό στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς ήρθε λίγες μέρες μετά τις υποσχέσεις Τσίπρα για «13η σύνταξη» τον Δεκέμβριο.

Θα διαβάσετε επίσης και ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τις επενδύσεις που έκαναν φτερά από την Ελλάδα. Ο θησαυρός του αναπτυξιακού σχεδίου του ΣΥΡΙΖΑ έγινε άνθρακας. Δεκάδες επενδύσεις ακυρώθηκαν την τελευταία διετία, κυρίως μετά την… περήφανη διαπραγμάτευση, ενώ η χαριστική βολή ήρθε με το «φιάσκο» της Eldorado Gold.

Ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής ανοίγει το φάκελο του εγκλήματος στο Σαρωνικό με την πετρελαιοκηλίδα του «Αγία Ζώνη ΙΙ» που προκάλεσε τεράστια οικολογική και όχι μόνο καταστροφή. Τουλάχιστον δεκαοκτώ καράβια πλέουν στο Αιγαίο με το καθεστώς των δίμηνων παρατάσεων, ενώ άγνωστος είναι ο συνολικός αριθμός των πλοίων που έχουν μπει στην ευνοϊκή ρύθμιση

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται τη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκη και εκεί μιλά για το τρίπτυχο της Νέας Δημοκρατίας που δεν είναι άλλο από μείωση φόρων, τις επενδύσεις και την αξιοκρατία.

Στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής θα μπορέσετε να διαβάσετε ακόμα και για το «εμπόριο» εργασιών και πτυχιακών στα ΑΕΙ που ξεκινούν από τα 30 και φτάνουν ως και τα 500 ευρώ. Μια ολόκληρη βιομηχανία η οποία «ψαρεύει» ενδιαφερόμενους μέσω του διαδικτύου.

Η εφημερίδα φιλοξενεί ακόμα και συνέντευξη του Νίκου Δένδια ο οποίος τονίζει ότι η Νέα Δημοκρατία δεν υπόσχεται, επισημαίνοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει εγκλωβίσει τη χώρα σε άτυπο τέταρτο Μνημόνιο.


Οι «τρομοκράτες» εμπρηστές της Ζακύνθου, της Κεφαλλονιάς και της Αττικής αναζητούνται με αντιτρομοκρατικές μεθόδους. Οι ύποπτοι «μισθωμένοι» δράστες έχουν τεθεί κάτω από μία «ομπρέλα» τεχνολογικής και φυσικής παρακολούθησης. Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στο «παιχνίδι» των ερευνών έχουν κυρίαρχη συμμετοχή η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και η ΕΥΠ, στελέχη των οποίων αναζητούν στοιχεία ενοχής για πέντε άτομα στη Ζάκυνθο, εκ των οποίων τρεις φαίνεται να σχετίζονται με «τουριστικά συμφέροντα», ενώ δύο είναι ιδιοκτήτες δασικών εκτάσεων στο νησί.

Επίσης θα μπορέσετε να διαβάσετε για τους επενδυτές που αναζητούν να αγοράσουν ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας.

Στις σελίδες της εφημερίδας, τέλος, υπάρχει και ένα ακόμη αποκλειστικό ρεπορτάζ . Η μεγαλύτερη τηλεοπτική κόντρα της περσινής σεζόν φαίνεται πως έληξε! Ο λόγος για τη διαμάχη του τραγουδιστή Νίκου Καρβέλα με τον τηλεοπτικό σταθμό Ε, που ματαίωσαν το δικαστικό τους ραντεβού, την περασμένη Τετάρτη στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Και όλα τα νέα από την τηλεόραση και τη show biz στο TV Κους Κους που κυκλοφορεί δωρεάν με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής.