Αποκαλύψεις, ρεπορτάζ και αναλύσεις

Διαβάστε στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, 6 Αυγούστου 2017 

05/08/17 • 15:00 | UPD 05/08/17 • 15:34

Με αποκαλύψεις, ρεπορτάζ και αποκλειστικά δημοσιεύματα κυκλοφορεί εκτάκτως αυτό την Κυριακή 6 Αυγούστου ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής.

Σε νέες αποκαλύψεις για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προχωρά αυτή την Κυριακή ο Ελεύθερος Τύπος φιλοξενώντας μαρτυρία από πρώην υπουργό της Βενεζουέλας. Ο κεντρικός τίτλος είναι «Έψαχναν παντού συμμάχους για Grexit» και σε αυτό το δημοσίευμα θα διαβάσετε για:

  • Το νέο καυτό παρασκήνιο από τις επαφές Τσίπρα-Παππά στη Μόσχα και την στροφή… απόγνωσης του ΣΥΡΙΖΑ σε Αργεντινή, Βραζιλία και Εκουαδόρ.
  • Το περίεργο ταξίδι του κυβερνητικού αεροσκάφους της Βενεζουέλας στην Αθήνα με πέντε επιβαίνοντες.

Μόνο στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής θα διαβάσετε πως το υπουργείο Παιδείας οδηγείται στο δικαστήριο για κομματικό διορισμό!

Παράλληλα στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής θα διαβάσετε για τα «αγκάθια» στο Μέγαρο Μαξίμου που καλείται να αντιμετωπίσει τρία βασικά θέματα: Την υπόθεση Γεωργίου, τις γερμανικές εκλογές και την τρίτη αξιολόγηση.

Την ίδια στιγμή ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Σταϊκούρας προειδοποιεί μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής πως «τα δύσκολα δεν πέρασαν» καθώς στην κυβέρνηση «κρύβουν τα επώδυνα μέτρα που ψήφισαν!»

Πλούσιο είναι το παρασκήνιο για την δημαρχεία της Αθήνας σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής που σας παρουσιάζει τις υποψηφιότητες που ετοιμάζονται να διεκδικήσουν τον δημαρχιακό θώκο την στιγμή που «η κυβέρνηση επιχειρεί να φέρει ακυβερνησία μέσω… δημοτικών συμβούλων».

Στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής θα διαβάσετε για τον συναγερμό που έχει σημάνει στη Βουλή λόγω… drones και τις προσλήψεις ανειδίκευτων στα νοσοκομεία, την στιγμή που λείπουν γιατροί και νοσηλευτές.

Επίσης, ο «χρυσός» προπονητής Κώστας Μίσσας μιλά στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής και τονίζει πως «η Εθνική είναι… ιδέα».

Δημοφιλή