Τέλος ο Βασίλης Λυριτζής από τον ΣΚΑΪ – Χωρίζει το «δίδυμο» μετά από 28 χρόνια [βίντεο]

30/06/17 • 10:01 | UPD 30/06/17 • 11:49

Σταματά από τον ΣΚΑΪ ο Βασίλης Λυριτζής, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος αλλά και ο Δημήτρης Οικονόμου στο τέλος της πρωινής εκπομπής «Πρώτη Γραμμή

Σταματά από τον ΣΚΑΪ ο Βασίλης Λυριτζής, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος αλλά και ο Δημήτρης Οικονόμου στο τέλος της πρωινής εκπομπής «Πρώτη Γραμμή».

Έτσι μπαίνει τέλος στο γνώριμο «δίδυμο» της ελληνικής τηλεόρασης, οι οποίοι κάνουν μαζί εκπομπή εδώ και πολλά χρόνια, ξεκινώντας στην ΕΡΤ το 2002 με την εκπομπή «Εκτός Γραμμής» στην απογευματινή ζώνη, συνεχίζοντας στην πρωινή και μετατρέποντας το όνομα σε «Πρώτη γραμμή».

Η συνεργασία τους ωστόσο στο ραδιόφωνο πάει ακόμα πιο βαθιά στον χρόνο, αφού ξεκίνησαν μαζί στον Flash το 1989.

Το 2010 πήραν «μεταγραφή» στον ΣΚΑΪ όπου παρέμειναν μέχρι και σήμερα.

Παρελθόν από το σταθμό αποτελεί και ο Στρατής Τιρλίκης

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σταθμός:

«Ο σταθμός, μάλιστα, πριν λίγα λεπτά εξέδωσε και δελτίο τύπου στο οποίο σημειώνεται: «Κλείνει σήμερα ένας κύκλος πολυετούς συνεργασίας του ΣΚΑΪ με τους δύο εκ των τριών συντελεστών της εκπομπής Πρώτη Γραμμή, τον παρουσιαστή Βασίλη Λυριτζή και τον αρχισυντάκτη Στρατή Τριλίκη.

Οι δυο πλευρές αποφάσισαν από κοινού να μην ανανεώσουν την μεταξύ τους συνεργασία. Ο ΣΚΑΪ ευχαριστεί τους δυο δημοσιογράφους για την καλή και δημιουργική συνεργασία των οκτώ τελευταίων χρόνων μέσα από την πρωινή εκπομπή και τους εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική τους διαδρομή»