Αθήνα Καιρός

Ζωή Λάσκαρη: Αποκαλύφθηκε η αξία των κοσμημάτων της που βγαίνουν σε δημοπρασία [βίντεο]

2 λεπτά
Ζωή Λάσκαρη: Αποκαλύφθηκε η αξία των κοσμημάτων της που βγαίνουν σε δημοπρασία [βίντεο]

To περασμένο Σάββατο 23/11, έχει γίνει γνωστό ότι τα κοσμήματα της αείμνηστης ηθοποιού, Ζωής Λάσκαρη, βγαίνουν σε δημοπρασία.

Σήμερα 20/11, ο γκαλερίστας Γιώργος Τσαγκαράκης, που έχει στην κατοχή του τα κοσμήματα της Ζωής Λάσκαρη, τα οποία του τα παρέδωσε η κόρη του, Μάρθα Κουτουμάνου, μίλησε στο Πρωινό και έδωσε νέες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα.

«Τα κοσμήματα είναι εννέα, το λέω πρώτη φορά επίσημα. Και η αξία τους, στις βιτρίνες, σε λιανική πώληση, θα υπερβαίνει τις 120.000 ευρώ. Και φυσικά έχουμε και την υπεραξία της Ζωής Λάσκαρη. Η μαγεία με τις δημοπρασίες είναι πως το αποτέλεσμα είναι άγνωστο», είπε αρχικά ο Γιώργος Τσαγκαράκης.

Και συνέχισε: «Πιστεύω πως θα υπάρξει έντονη συμμετοχή και καλό αποτέλεσμα. Συμβαίνει σε όλον τον κόσμο, βλέπουμε κοσμήματα διασημοτήτων να δημοπρατούνται. Ενδεχομένως να δημοπρατήσω στο μέλλον και άλλα αντικείμενα της Ζωής Λάσκαρη, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι κοσμήματα, ή ρούχα, ή ένα πορτραίτο που ξέρω ότι υπάρχει από γνωστό ζωγράφο».

Δείτε το βίντεο:


Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]