Η Ζέτα Δούκα επέλεξε να κλείσει τη χρονιά με βουτιά στη θάλασσα και μοιράστηκε το στιγμιότυπο αυτό στο Instagram, όπου δημοσίευσε σχετικό βίντεο που καταγράφει το τελευταίο μπάνιο της για το 2025.
Η ανάρτηση ήρθε λίγο πριν από την αλλαγή του έτους και συνοδεύτηκε από λεζάντα στην οποία η ηθοποιός περιγράφει τα οφέλη του χειμερινού μπάνιου και στέλνει ευχές στους ακολούθους της.
Στο βίντεο η Ζέτα Δούκα απευθύνεται αρχικά στους διαδικτυακούς της ακόλουθους με τη φράση «Τελευταίο μπάνιο-μπορεί και όχι- για το 2025». Και βγάζει τη ζακέτα που φοράει και μένει με το μαγιό, ενώ ακολουθεί βουτιά στη θάλασσα.
Η ηθοποιός έστειλε ευχές για το 2026: «Μπάνιο στην υπέροχη χειμερινή θάλασσα: Ο,τι πρέπει για τους πόνους του σώματος και του μυαλού. Καλή μας χρονιά, με υγεία, ευεξία και καλύτερες συνήθειες σε όλους τους τομείς».
- Τι έκαναν στην προηγούμενη ζωή τους Μητσοτάκης, Κωνσταντοπούλου, Τσίπρας, Λιάγκας, Ρέμος, Μενεγάκη
- Ατελείωτες ουρές για τον Καποδίστρια του Σμαραγδή – Δεν πάει ο νους σας πόσα εισιτήρια έκοψε το τετραήμερο των Χριστουγέννων
- Λίλι Κόλινς: Γιόρτασε την παγκόσμια επιτυχία του «Emily in Paris» και εντυπωσίασε με το απόλυτο κατακόκκινο look της
