Ο 26χρονος σεφ και γιος των Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ, που έχει αποφύγει αρκετές οικογενειακές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, δεν έδωσε το «παρών» ούτε στην πρεμιέρα της σειράς της μητέρας του. Παρότι συμμετέχει για λίγο στο ντοκιμαντέρ, δεν εμφανίστηκε για να την στηρίξει στην επίσημη προβολή, όπως είχε κάνει στην περίπτωση του πατέρα του.
Την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια του NYC Wine & Food Festival, όπου ο Μπρούκλιν παρουσίαζε το event “Blue Moon Burger Bash 2.0” μαζί με τη Ρέιτσελ Ρέι, αρχικά απάντησε σε ερωτήσεις για την καριέρα του ως σεφ. Όταν όμως δημοσιογράφος ανέφερε το όνομα της Βικτόρια και τον ρώτησε τη γνώμη του για το ντοκιμαντέρ της, εκείνος γύρισε την πλάτη του και απομακρύνθηκε εκνευρισμένος, σύμφωνα με το MailOnline.
Η στάση αυτή πυροδοτεί ξανά τις φήμες περί ψυχρότητας στις σχέσεις του με την οικογένεια Μπέκαμ. Ωστόσο, η Βικτόρια τον ανέφερε στην ευχαριστήρια ομιλία της, λέγοντας:
«Στον σύζυγό μου, που με έπεισε – με ανάγκασε βασικά – να το κάνω. Στα παιδιά μου, Μπρούκλιν, Ρόμεο, Κρουζ, Χάρπερ… και τον Ντέιβιντ. Ωχ, αυτός δεν είναι παιδί! Μέσα από αυτή τη διαδικασία κατάλαβα ότι είμαι αρκετή.»
Συνέχισε λέγοντας πως το ντοκιμαντέρ την ανάγκασε να επανεξετάσει την πορεία της, ενώ ευχαρίστησε τους γονείς και τα αδέρφια της αλλά και τις Spice Girls — αν και η Μελ Μπράουν (Scary Spice) απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στις ΗΠΑ.
Η Βικτόρια, πάντως, έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο επανένωσης των Spice Girls για τα 30 χρόνια του συγκροτήματος, αναφέροντας πρόσφατα ότι «θα ήταν δελεαστικό» ένα show στο Sphere του Λας Βέγκας, αν και παραδέχτηκε αστειευόμενη:
«Δεν ξέρω καν αν μπορώ ακόμα να τραγουδήσω… δηλαδή, ποτέ δεν ήμουν και τόσο καλή!»
Ειδήσεις Σήμερα
- Φοινικούντα: Το σοκαριστικό τηλεφώνημα του ανιψιού μετά τη διπλή δολοφονία στο κάμπινγκ – Γιατί τον παρακολουθούσαν ειδικοί
- Γάζα-Νετανιάχου: «Το πέρασμα της Ράφα θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας»
- Ζωή Κωνσταντοπούλου: Απάντηση για την αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ – «Δεν επέλεξα τη δημόσια δράση για να βολευτώ – Ήθελαν να αποπροσανατολίσουν»
- ΑΕΛ-Ολυμπιακός: Πέρασαν από τη Λάρισα με ηγέτη τον Ελ Κααμπί οι ερυθρόλευκοι [βίντεο]
- Γιώργος Λιάγκας: «Ψυχρολουσία» για Αρναούτογλου – Ακύρωσε εμφάνιση στο «The 2Night Show» – Φούντωσαν ξανά οι φήμες για κόντρα

