Βάσω Μαζωνάκη και Δημήτρης Μακρυνιώτης βιώνουν μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, μετά τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη. Οι σχέσεις του καλλιτέχνη με την οικογένειά του μπορεί να είχαν διαταραχθεί, όμως η αδερφή του προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της μετά την τραγική απώλεια.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του HuffPost και του Νίκου Γεωργιάδη, Βάσω Μαζωνάκη και Δημήτρης Μακρυνιώτης αποφάσισαν να πουλήσουν το κατάστημα εστίασης που έχουν από κοινού στην περιοχή της Γλυφάδας. Ο γνωστός σεφ και η επιχειρηματίας εγκαινίασαν το ζαχαροπλαστείο Routina το 2025 κερδίζοντας τις εντυπώσεις.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση για την πώληση της επιχείρησης, η οποία είχε απαιτήσει επένδυση άνω των 300.000 ευρώ, αποδίδεται στις αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις και τις επαγγελματικές ανάγκες που έχει ο Μακρυνιώτης.
«Η Βάσω προσπαθεί να στηρίξει τους γονείς της, που, εκτός από τον αβάστακτό τους πόνο, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με την υγεία τους οπότε είναι αναγκασμένη να λείπει πολλές ώρες από το μαγαζί, ενώ ο Δημήτρης ασχολείται πολύ και με το consulting αφού έχει μεγάλη ζήτηση ως ένας από τους πιο πετυχημένους pastry chef στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα και εκείνος να έχει αρκετά ταξίδια και άλλες υποχρεώσεις», ανέφερε πηγή στη HuffPost.









![Σύνταξη πριν από τα 62 από ΙΚΑ, Ειδικά Ταμεία (ΔΕΚΟ-Τραπεζών) και βαρέα [πίνακες]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/07/syntaxeis-1-300x200-jpg.webp)




![Άδωνις Γεωργιάδης: Έβαλε στόχο να… χορέψει break dance [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/10/adonis-georgiadis-breakdancejpg-300x150.webp)





