Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν το πρωί της Παρασκευής (3/10) στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ο γνωστός ηθοποιός πέρασε από τα σπίτια της περιοχής, χτύπησε τα κουδούνια και συνομίλησε προσωπικά με όσους επλήγησαν από το τροχαίο. Ζήτησε ειλικρινά συγγνώμη και δεσμεύτηκε ότι όλες οι υλικές ζημιές θα αποκατασταθούν πλήρως, είτε από την ασφαλιστική του εταιρεία είτε, αν χρειαστεί, από την προσωπική του τσέπη.
Παράλληλα, προχώρησε σε μια ακόμη πιο ανθρώπινη χειρονομία, καλώντας τους κατοίκους να παρακολουθήσουν την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, ως ένδειξη καλής θέλησης και προσέγγισης.
Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης, οι κάτοικοι εκτίμησαν την κίνηση του Μπισμπίκη και αποδέχτηκαν τη συγγνώμη του, σχολιάζοντας πως αν είχε αντιδράσει τόσο άμεσα το Σαββατοκύριακο, πιθανόν να είχε αποφευχθεί ο δημόσιος θόρυβος που ακολούθησε.
Η πρωτοβουλία του ηθοποιού, αν και καθυστερημένη για κάποιους, φαίνεται να λειτούργησε εκτονωτικά για την ένταση που προκάλεσε το περιστατικό, δίνοντας μια πιο ανθρώπινη διάσταση στην υπόθεση.