Τζίνα Αλιμόνου: Δεν περίμενα ότι το διαζύγιο είναι τόσο σκληρό [βίντεο]

28/06/18 • 12:28 | UPD 28/06/18 • 12:28

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Τζίνα Αλιμόνου τόνισε πως η ρήξη ήρθε όταν ζήτησε να επιστρέψουν στην Ελλάδα με τα παιδιά της, μιας και αυτό θεωρούσε ότι είναι το καλύτερο για εκείνα.

Όλα αυτά τα χρόνια του γάμου της με τον Παύλο Βαρδινογιάννη δεν επεδίωξε ποτέ τη δημοσιότητα και αυτό που λέμε lifestyle. Από τη στιγμή που παντρεύτηκε σκεφτόταν μόνο την οικογένεια της και την προστάτευε μαζί με τον σύζυγο της. Δυστυχώς ο γάμος τους τελείωσε και η Τζίνα Αλιμόνου μιλάει για πρώτη και σπάνια φορά για το πως βιώνει την κατάσταση του διαζυγίου.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Διονύση Θανάσουλα και το περιοδικό Gala που θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά την Κυριακή με το Πρώτο Θέμα, η ηθοποιός εξήγησε ότι το διαζύγιο δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις της και πως δεν φανταζόταν πως είναι τόσο επώδυνη μετάβαση.

Η Τζίνα Αλιμόνου τόνισε πως η ρήξη ήρθε όταν ζήτησε να επιστρέψουν στην Ελλάδα με τα παιδιά της, μιας και αυτό θεωρούσε ότι είναι το καλύτερο για εκείνα.

«Δεν ήμουν προετοιμασμένη ότι το διαζύγιο θα ήταν τόσο σκληρό. Προκειμένου να υπερασπιστώ αυτό που πιστεύω ότι είναι σωστό για μένα και τα παιδιά μου, βάζω κάτω το κεφάλι και δίνω τον αγώνα που πρέπει να δώσω. Η πρότασή μου στον Παύλο ήταν να μείνουμε στην Ελλάδα γιατί θεωρούσα ότι αυτό είναι καλύτερο για τα παιδιά και για μένα.

Έμεινα για δύο χρόνια στο Κονέκτικατ, συνειδητοποίησα ότι δεν είναι το μέρος που θέλω να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου. Προσπάθησα πάρα πολύ να προσαρμοστώ. Δεν ήταν επιλογή μου να πάω, δεν ήθελα, αλλά σεβάστηκα την επιθυμία του και έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα».